Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Έκαναν διαρρήξεις με αυτοκίνητο του δήμου Πύργου


forthgaki1.JPGΜια παράξενη εξέλιξη ήρθε στο φως της δημοσιότητας στον Πύργο, σχετικά με την κλοπή που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης  σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο χωριό Αμπελώνας.
Οι δράστες χρησιμοποιώντας ένα φορτηγάκι, έσπασαν την πόρτα του πρατηρίου και έκλεψαν μεταξύ άλλων και μεγάλο αριθμό πακέτων τσιγάρων που υπήρχαν εκεί προς πώληση.
Το αυτοκίνητο αυτό βρέθηκε ουσιαστικά στο σημείο από όπου που είχε κλαπεί.

Ανήκει στο δήμο Πύργου και εκλάπη από τον όρχο των οχημάτων πίσω από το δημοτικό στάδιο και δίπλα στο ξενοδοχείο Λέτρινα. Διαρρήκτες πρόσφατα είχαν εισβάλει στο χώρων των γραφείων καθαριότητας που βρίσκονται εκεί και είχαν κλέψει μεταξύ άλλων γραφική ύλη, μια στρογγυλή σφραγίδα του δήμου και όπως αποκαλύφθηκε τα κλειδιά από τα οχήματα που ήταν εκεί.

Έτσι πήραν το ένα εξ αυτών, έκαναν τη βόλτα τους, έκλεψαν όπου μπορούσαν και το επέστρεψαν, χωρίς όμως να αφήσουν τα κλειδιά με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο δήμος να το χρησιμοποιήσει. Για το θέμα διενεργεί έρευνα η Αστυνομία.

Φωτογραφία αρχείου
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας : Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την ""ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ 2024 "" ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ “Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ” σ ας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε και να ευχηθούμε όλοι μαζί για