Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ηλεία: Ο εφιάλτης της λεπτοσπείρωσης επιστρέφει – Κρούσμα σε 55χρονο από την Αμαλιάδα


ratsΈνας 55χρονος από την περιοχή της Αμαλιάδας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, αφότου διαγνώστηκε
ότι έχει προσβληθεί από λεπτοσπείωση. Τα συμπτώματα που παρουσίασε, ο υψηλός πυρετός και οι πόνοι επέμειναν πατά τη φαρμακευτική αγωγή και οι γιατροί στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας βλέποντας την κατάσταση και εξετάζοντας τον εκ νέου, κατέληξαν στην εκτίμηση περί εμφάνισης  της επικίνδυνης αυτής νόσου.

Ο 55χρονος, που είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Αμαλιάδα, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου οι εργαστηριακές εξετάσεις επιβεβαίωσαν το κρούσμα.

Η δουλειά του είναι σχετική με τους χώρους και τους τρόπους που μπορεί να μεταδοθεί η λεπτοσπείρωση και είναι πολύ πιθανό έτσι μια ανοιχτή πληγή το δέρμα του, να ήρθε σε επαφή με νερό που ήταν προφανώς μολυσμένο από ποντίκι.

Τα 24ωρα που ακολουθούν θα φανερώσουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του 55χρονου και κατά πόσο έχουν επηρεαστεί ζωτικά όργανα, στα οποία «επιτίθεται» η νόσος της λεπτοσπείρωσης.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...