Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ηλεία: Ζέστη έως την Τετάρτη - Αλλαγή του καιρού από την Πέμπτη – αναλυτική πρόγνωση


kaysonasΘα διατηρηθούν οι καλοκαιρινές συνθήκες το μεγαλύτερο διάστημα της νέας εβδομάδας. Από την Πέμπτη και κυρίως από την Παρασκευή διαφαίνεται
μεταβολή του καιρού με μπόρες και αισθητή πτώση της θερμοκρασία.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Σήμερα Δευτέρα 20/5 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 28 με 29oC, τοπικά 30oC στα πεδινά, 25 με 26oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι 5 έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Τρίτη 21/5 και την Τετάρτη 22/5 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Πιθανές μπόρες το απόγευμα της Τετάρτης. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 15 με 16oC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 30 με 31oC, τοπικά 32oC στα πεδινά, 27 με 28oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ την Τρίτη, ασθενείς μεταβλητοί την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Πέμπτη 23/5 και την Παρασκευή 24/5 περιμένουμε αλλαγή στον καιρό, αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας περίπου 9 με 10 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - νοτιοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...