Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Ο καιρός στην Ηλεία: Έντονη αστάθεια το επόμενο διήμερο


gidessΠτώση παρουσίασε χθες  Τρίτη του Πάσχα ο υδράργυρος, από τους 30 με 33 βαθμούς των περασμένων ημερών, σήμερα επανήλθε στα κανονικά για την εποχή επίπεδα
και δεν ξεπέρασε τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Έντονη αστάθεια περιμένουμε το επόμενο διήμερο Τετάρτη 8/5 και Πέμπτη 9/5. Τις θερμές ώρες της ημέρας (μεσημέρι-απόγευμα) στα πιο ημιορεινά-ορεινά του νομού θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες, φαινόμενα που τοπικά θα είναι ισχυρά και πιθανόν να συνοδεύονται από έντονες ηλεκτρικές εκκενώσεις και χαλαζοπτώσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Πέμπτη οι μεσημεριανές - απογευματινές καταιγίδες πιθανόν να επηρεάσουν και πεδινά τμήματα, κυρίως της κεντρικής και νότιας Ηλείας. Ωστόσο, δεν αποκλείονται τοπικές μπόρες και στον Ηλειακό Κάμπο.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...