Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ηλεία: ο καιρός την Παρασκευή


kataigο καιρός αναλυτικά:

Την Παρασκευή 14/6, αρχικά περιμένουμε ηλιοφάνεια, και πάλι τις μεσημβρινές ώρες θα αρχίζουν να αναπτύσσονται νεφώσεις στα ορεινά, οι οποίες θα δώσουν τοπικές καταιγίδες, φαινόμενα τα οποία θα επεκταθούν σε ημιορεινά και πεδινά τμήματα κυρίως κεντρικά και νότια. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά. Η θερμοκρασία το πρωί στους 15 με 16oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 27 με 28οC στα πεδινά, 19 με 20oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί, γενικά, ασθενείς.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το Σαββατοκύριακο 15-16/6 περιμένουμε και πάλι τις μεσημεριανές ώρες μπόρες και τοπικές καταιγίδες, ωστόσο τα φαινόμενα φαίνεται να περιορίζονται στα πιο ημιορεινά - ορεινά τμήματα. Αναλυτικά για το Σαββατοκύριακο σε νεότερη πρόγνωση. Η θερμοκρασία δεν φαίνεται να παρουσιάζει αξιόλογη μεταβολή.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 470 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...