Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ηλεία: Ήπιος καλοκαιρινός καιρός το Σαββατοκύριακο – αναλυτική πρόγνωση

kaloka αναλυτική πρόγνωση

 
Δεν θα μας απασχολησουν φαινόμενα αστάθειας όπως αρχικά φαινόταν σήμερα Σάββατο, τα οποία τελικά περιμένουμε να εντοπίζονται στην ανατολική Πελοπόννησο.
Έτσι το Σαββατοκύριακο θα κυλήσει με καλό, ηλιόλουστο καιρό, με την θερμοκρασία να προσπαθεί να πλησιάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να ξεκινά ανάλογα, με την θερμοκρασία να ανεβαίνει λίγο ακόμα. Στοιχεία για σημαντική μεταβολή του καιρού το δεύτερο μισό της εβδομάδας, με βροχές, καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Φυσικά, αυτή την εξέλιξη θα την δούμε με ασφάλεια σε νεότερες προγνώσεις.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Σήμερα Σάββατο 8/6, περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί στους 17 με 18oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 27 με 28οC στα πεδινά, 23 με 24oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Κυριακή 9/6 περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί στους 17 με 18oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 29 με 30οC στα πεδινά, 25 με 26oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...