Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Διεκόπη για την Τετάρτη η δίκη της παπαδιάς και του εραστή


 
Με τις καταθέσεις των μαρτύρων και τις απολογίες των κατηγορούμένων ξεκίνησε την Παρασκευή ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Αιγίου, η δίκη για τη δολοφονία του παπα-Θανάση Αυγερόπουλου από τη Φωκίδα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην Ηλεία.

Στο εδώλιο κάθονται η 43χρονη παπαδιά Θεοδώρα και ο 41χρονος εραστής της Νίκος Παναγόπουλος, κατηγορούμενοι πως από κοινού οργάνωσαν τη δολοφονία του άτυχου ιερέα, η μεν ως ηθική αυτουργός και ο δε ως εκτελεστής.
Οι δύο κατηγορούμενοι ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον διαχωρίζοντας ουσιαστικά ο καθένας τη θέση του για την ευθύνη του εγκλήματος.
Η δίκη διεκόπη αργά το απόγευμα, μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων και θα επαναληφθεί την Τετάρτη οπότε αναμένεται η αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας και πιθανότατα θα εκδοθεί και η απόφαση του δικαστηρίου.
Πηγή: filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...