Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Βουπρασία: Στα φραουλοχώραφα με ελέγχους και συλλήψεις ξανά η Οικονομική Αστυνομία


fraoulaΜεγάλη επιχείρηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού
για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, σε συσκευαστήρια και αγροτεμάχια στη Δυτική Αχαΐα και την Ηλεία.


Συγκεκριμένα ενεργήθηκαν έλεγχοι σε επιχειρήσεις συσκευασίας προϊόντων και αγροτικές καλλιέργειες, μεταξύ άλλων, στην Απιδεώνα, στα Σαγέικα, στο Βουπράσιο, στη Νέα Μανωλάδα, στη Βάρδα και στο Τραγανό.  
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από Αστυνομικούς των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αχαΐας και Ηλείας με τη συνδρομή εξειδικευμένων αστυνομικών της Οικονομικής Αστυνομίας, με τα εξής αποτελέσματα :
Ελέγχθηκαν : 50 άτομα και 26 συσκευαστήρια και αγροτεμάχια.
Προσήχθησαν : 34 άτομα στις Αστυνομικές Υπηρεσίες.
Συνελήφθησαν  : 5 ημεδαποί εργοδότες και 12 αλλοδαποί εργάτες.
Βεβαιώθηκαν : 18 διοικητικά πρόστιμα από την Οικονομική Αστυνομία για ανασφάλιστη εργασία.

Ειδικότερα στην Ηλεία Κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, της ΟΠΚΕ, της ΟΕΠΤΑ και άλλων υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, πραγματοποίησαν ελέγχους και συνέλαβαν συνολικά οκτώ άτομα.

Εξ αυτών οι έξι ήταν εργάτες από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και τη Μιανμάρ καθώς και δύο ιδιοκτήτες καλλιεργειών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους Εισαγγελείς ενώ παράλληλα θα ενημερωθούν και οι συναρμόδιες Δημόσιες Υπηρεσίες για την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων.  Οι Αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχισθούν αμείωτα.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...