Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του πολιτιστικού 3ημέρου στο χωριό μας ...
Ο πολιτιστικός σύλλογος έκανε ότι ήταν δυνατόν και κατέβαλλε μεγάλη προσπάθεια ως διοργανωτής να κάνει τα πάντα χάρη στην συλλογική δουλειά και την βοήθεια όλων να ευχαριστήσει τους παρευρισκόμενους ,έτσι ώστε να δημιουργήσει θεσμό κάθε καλοκαίρι να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις .

Χθες το χορό των εκδηλώσεων άνοιξε ο ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων και νέων της ομάδας του χωριού μας ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ..

Λίγος κόσμος {50} παρακολούθησε τον αγώνα και λογικό ήταν ,λόγω της ώρας {17:00} και της υπερβολικής ζέστης .Η ώρα που έγινε ο αγώνας ήταν ακατάλληλη αλλά ο πολιτιστικός σύλλογος δεν μπορούσε να την αλλάξει και ήταν πλήρως λογικό γιατί τα μέλη του μετά τον αγώνα είχαν πάρα πολύ δουλειά και έπρεπε να φτιάξουν την κεντρική πλατεία για την παράσταση ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ...παρόλα αυτά το μήνυμα ήταν ενθαρρυντικό για τον σύλλογο.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και  πολύ διασκεδαστικός έληξε ισόπαλος 3-3 και την νίκη την πήρε στα πέναλτι η ομάδα των παλαιμάχων 4-3 .

Στο τέλος απονεμήθηκαν από τον πρόεδρο του συλλόγου Κο Βασίλη Τσάκο αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους ποδοσφαιριστές .
Εν συνεχεία το πρόγραμμα των εκδηλώσεων όπως είχαμε προαναφέρει συνεχίστηκε με την παράσταση Καραγκιόζη .
Μεγάλη και επιτυχημένη εκδήλωση από τον σύλλογο καθώς και μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και ειδικά από τους μικρούς μας φίλους πάνω από 160 άτομα ....
Η όμορφη πλατεία του χωριού μας γέμισε από παιδιά κάθε ηλικίας αλλά και μεγάλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου μας και  έκαναν το χωριό μας να ζωντανέψει  από παιδικές φωνές .
Το πιο καλό ήταν ότι το χωριό μας οι καφετέριες τα καφενεία γέμισαν κόσμο και το χωριό μας ζωντάνεψε ..και όλα αυτά από τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού μας ...






και έχουμε συνέχεια από τα σημερινά ....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...