Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΕΣ ΨΗΝΟΝΤΑΙ ...είμαστε έτοιμοι ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ



 























Ετοιμάστηκαν τα πάντα ,πλατεία ,γουρνοπούλες ,σκηνικά ...
Το Νιχώρι μας ζει μεγάλες στιγμές !!!!!




Η αποψινή βραδιά θα είναι το αποκορύφωμα της προσπάθειας του πολιτιστικού συλλόγου  με την μουσικολαϊκοχορευτική βραδιά στο  πρώτο δυνατό πανηγύρι του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης ...








Σύσσωμο το ΔΣ εργάζεται πυρετωδώς και μας περιμένει όλους συχωριανούς και συνδημόττες να περάσουμε μια αξέχαστη φανταστική μουσική βραδιά ξεφαντόνωντας στην κεντρική πλατεία .


Η κομπανία ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ θα παίξει τραγούδια που θα ανεβάσουν το κέφι και αναμένεται μαι ξεχωριστή βραδιά για όλους μας.
 
Ο πολιτιστικός σύλλογος μέχρι στιγμής έχει κλέψει τις εντυπώσεις ..
 
Εδώ και 3 ημέρες έχει κάνει πράγματα που δεν είχε φανταστεί ποτέ κανείς Νιχωρίτης


Του αξίζουν πολλά μπράβο και πολλά συνχαρητήτια για την προσπάθεια και την μη αμειβόμενη εργασία τόσο του προέδρου Κου Βασίλη Τσάκου όσο και των υπολοίπων μελών που δουλεύουν πυρετωδώς για την φανταστική πραγματοποίηση των όσων υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν και μέχρι στιγμής τα έχουν καταφέρει .!!!!!!!
 
Σας περιμένουμε όλους λοιπόν να πιούμε την μπύρα μας το κρασί μας το αναψυκτικό μας και να γευτούμε την υπέροχη γουρνοπούλα !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...