Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ηλεία: Ήπιες καλοκαιρινές συνθήκες και αυτή την εβδομάδα


raketesΣε φυσιολογικά επίπεδα κυλλά το φετινό καλοκαίρι, καμία ουσιαστική αλλαγή δεν περιμένουμε στον καιρό και αυτή την εβδομάδα.
Έτσι, σήμερα Tρίτη 16 /7 έως
και την Παρασκευή 19/7 περιμένουμε ήπιες καλοκαιρινές συνθήκες με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, με πιθανότητα για τοπικές μπόρες στις πιο ημιορεινές - ορεινές περιοχές την Τρίτη και την Τετάρτη. Η θερμοκρασία το πρωί στους 19 με 20oC στα πεδινά, 17 με 18oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 30 με 31οC στα περισσότερα πεδινά, τοπικά 32 με 33οC κυρίως στα πιο εσωτερικά, 28 με 29oC στα ορεινά.  Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί, την Τρίτη και την Τετάρτη ασθενείς, τις υπόλοιπες ημέρες μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. 

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 470 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...