Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Διημερίδα με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Ο.Τ.Α.






Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                     Γραφείο Τυπου  


Δελτίο Τύπου


Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης



Στην έδρα του Δήμου, στα Λεχαινά, χτυπά -την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013- η «καρδιά» της Αυτοδιοίκησης.


Μέσα στη δίνη των εξελίξεων και των εκ’ βάθρων αλλαγών που συντελούνται στους Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους Δήμους, η ανοικτή προς  αιρετούς, υπηρεσιακούς παράγοντες, και κοινό διήμερη συνεδρίαση των Γενικών Γραμματέων των Δήμων απ’ όλη την Ελλάδα αποκτά πολλαπλασιαστικό ενδιαφέρον.

Η συζήτηση, τόσο την πρώτη ημέρα των εργασιών, όσο και τη δεύτερη, καθώς και τα συμπεράσματα που αναμένεται να προκύψουν, από την διήμερη διαβούλευση, αναμένεται να είναι κρίσιμα και ιδιαιτέρως σημαντικά.

Η μεταβολή, η οποία συντελείται στη Δημόσια Διοίκηση λαμβάνει χαρακτήρα “χιονοστιβάδας” εξελίξεων και έχει άμεσο αντίκτυπο στη ζωή των πολιτών, είτε πρόκειται για εργαζομένους στον Δημόσιο Τομέα, είτε για πολίτες.


Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της πρώτης ημέρας, η οποία ξεκινά στις 12:00 το μεσημέρι,  θα συζητηθούν και θα αναλυθούν θέματα που αφορούν σε αμιγώς ενδοϋπηρεσιακά ζητήματα  με κέντρο τις καλές πρακτικές και τη μεταφορά τεχνογνωσίας για τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη.

Το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 (12:00 μ.- 3:30 μ.μ.) θα επιχειρηθεί ένας άτυπος απολογισμός του “Καλλικράτη” και θα τεθούν προς συζήτηση ευρείας κλίμακας ζητήματα που συνδέονται άμεσα με την βιωσιμότητα των ΟΤΑ και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για το σύνολο των πολιτών.
Την διημερίδα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης και η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...