Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Κατάκολο: Απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο - Σωτήριο το σύστημα καπνού - πανικού (Νεότερη ενημέρωση 16:28)


listeia_katakoloΤέσσερα άτομα με όπλα και κουκούλες εισέβαλαν χθες Δευτέρα 26/8/13 σε κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο
listeia1listeia2listeia3listeia4Λήστεψαν το κατάστημα και διέφυγαν προς την Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, ανθρωποκυνηγητο σε εξέλιξη απο την ΕΛ.ΑΣ.
ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Νεότερη ενημέρωση 12:47

Δεν κατάφεραν να φύγουν με λεία οι τέσσερις δράστες - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - που χτύπησαν το κοσμηματοπωλείο Christos στο Κατάκολο, στις δώδεκα το μεσημέρι. Μπήκαν οπλισμένοι και με κουκούλες οι δύο απο τους δράστες και ο ιδιοκτήτης ενεργοποίησε σύστημα ασφαλείας με καπνό, που προκάλεσε πανικό και τους έκανε να φύγουν τρέχοντας.

Οι σύο συνεργοί τους όμως πυροβόλησαν με πιστόλι τα αλεξίσφαιρα τζάμια με την ελπίδα πως έτσι θα φύγει ο καπνός. Ωστόσο δεν κατάφεραν τίποτα, μπήκαν μέσα στο ασημι BMW που είχαν έρθει και έφυγαν με κατεύθυνση προς την Αμαλιάδα, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού τους απο την Αστυνομία.

Νεότερη ενημέρωση 13:31

Προς την περιοχή της Λαμπείας και τα όρια Ηλείας - Αρκαδίας κινούνται σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες και ακολουθούνται απο ισχυρή αστυνομική δύναμη. Οι ληστές κατευθύνθηκαν μέσω Αγ. Ανδρεά προς Σκουροχώρι, Μυρτιά, Δουνέϊκα, Καρδαμά, Αμαλιάδα και μετά ακολούθησαν κατεύθυνση προς Ε.Ο. 111 και απο εκεί προς Πανόπουλο - Λαμπεία. Οι Αρχές έχουν στήσει μπλόκα παντού και ενδέχεται οι δράστες αν εγκλωβιστούν να κρυφτούν μέσα στο δρυοδάσος της Φολόης. Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω του ότι έγιναν άμεσα αντιληπτοί και καταδιώχθηκαν απο άνδρες της Ασφάλειας Πύργου, δεν πρόλαβαν να αλλάξουν αυτοκίνητο...
Νεότερη ενημέρωση 16:28 Βρέθηκε στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας το ασημί BMW με το οποίο διέφυγαν οι ληστές του Κατακόλου. Οι δράστες κατάφεραν να φύγουν από Λαμπεία προς Τριπόταμα και απο εκεί προς τα Καλάβρυτα. 
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...