Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Απύθμενο θράσος! Μία ημέρα μετά την πύρινη κόλαση στη Βαρυμπόμπη συνελήφθη 60χρονος άντρας να βάζει φωτιά ξανά στην ίδια περιοχή



ΦΩΤΟ REUTERS - Δύο πυροσβέστες τρέχουν στη μάχη της κατάσβεσης

 

 

 

 

 

- Κυκλοφορούσε στη Βαρυμπόμπη με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες - Φέρεται να τις έχει παραδώσει
- Ο ίδιος φέρεται να δηλώνει πως είναι άνεργος και κάτοικος Καπανδριτίου
- Άξιο απορίας πως επιχείρησε κάτι τέτοιο με όλη την Πυροσβεστική να περιπολεί στην περιοχή
- Υψηλός κινδυνός πυρκαγιάς και την Τετάρτη στην Αττική

Αργά το βράδυ και μετά από μία εφιαλτική νύχτα για την Αθήνα, από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη που έκαψε σπίτια και παραλίγο να κάψει ότι είχε απομείνει από την Πάρνηθα, η Ασφάλεια Αττικής συνέλαβε έναν άντρα να προσπαθεί ξανά να βάλει φωτιά στη Βαρυμπόμπή.

Λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ μία περιπολία της Ασφάλειας Αττικής εντόπισε έναν άντρα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος του 18ου χιλιομέτρου να προσπαθεί να προκαλέσει πυρκαγιά.

Οι αστυνομικοί ξαφνιάστηκαν από το θράσος του 60χρονου άντρα να προσπαθεί να βάλει φωτιά σε ένα μέρος που δύο φορές μέσα σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα, κάποιοι έχουν προσπαθήσει να το κάνουν κρανίου τόπο.

Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν τη συμμετοχή του στις άλλες δύο φωτιές στη Βαρυμπόμπη!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του NewsIt πρόκειται για έναν 60χρονο άντρα άνεργο, ο οποίος μένει στο Καπανδρίτι με την οικογένειά του. Ο φερόμενος ως εμπρηστής είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στον παράδρομο το οποίο δεν διέθετε πινακίδες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τις είχε παραδώσει.

Εν συνεχεία πήδηξε μία περίφραξη που βρισκόταν στο σημείο και λίγο πιο πάνω σε ένα λόφο, είχε μαζέψει ένα ανάχωμα από χόρτα και φρέσκα κουκουνάρια και τα είχε περιλούσει με βενζίνη. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν επίσης ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και πολλοί αναπτήρες.

Ο ίδιος 60χρονος άντρας που δηλώνει άνεργος σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει ξανά την αστυνομία για μικροπαραβάσεις, ενώ πλέον θα εξεταστεί από την αστυνομία και η συμμετοχή του στον εμπρησμό στη Βαρυμπόμπη και τη Δευτέρα και πριν λίγες ημέρες που και πάλι είχε ξεσπάσει φωτιά στο ίδιο σχεδόν σημείο.

Πάντως, προκαλεί πολλά ερωτήματα πως μετά από μία τέτοια νύχτα πύρινης κόλασης, μετά τις εντολές του κ. Δένδια για απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά και για αυξημένες περιπολίες, ένας άνθρωπος προσπαθεί να βάλει φωτιά σε ένα σημείο που πυροσβεστική και αστυνομία το έχουν ζώσει υπό το φόβο αναζωπυρώσεων μετά τη χτεσινή πυρκαγιά.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...