Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Εύκολα κι απλά – Με το...δεξί στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 2-0Με σκόρερ τους Νάνο και Μπεργκ ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στην κατάμεστη Λεωφόρο και ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα. Με 10 παίκτες για 40 λεπτά αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Το LIVE του αγώνα

Ο ενθουσιασμός του κόσμου για την επιστροφή της αγαπημένης τους ομάδας στην ιστορική της έδρα μεταφέρθηκε από το πρώτο λεπτό και στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Σαν αποτέλεσμα ήρθε το γκολ από τα... αποδυτήρια. Ο Μπόγιοβιτς ανέτρεψε τον Νάνο μέσα στην περιοχή, πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό και ο Νάνο ευστόχησε από την άσπρη βούλα, πανηγυρίζοντας το πρώτο “πράσινο” γκολ της φετινής σεζόν.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Αναστασίου έλεγξαν το ματς και δεν κινδύνευσαν σοβαρά σε καμία περίπτωση από την ομάδα του Παναιτωλικού.

Η πλάστιγγα έγειρε ξεκάθαρα υπέρ του Παναθηναϊκού στο 50ο λεπτό όταν ο Δάρλας ανέτρεψε τον Λαγό που ήταν σε προφανή θέση για γκολ και είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Το τρίποντο “κλείδωσε” στο 65΄όταν μετά την εξαιρετική προσπάθεια του Μαρινάκη, ο Μπέργκ (που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς) έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι “πράσινοι” έριξαν τον ρυθμό τους, ωστόσο δημιούργησαν μια δυο ευκαιρίες για να φτάσουν και σε τρίτο γκολ.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Σίλντενφελντ (69' Τριανταφυλλόπουλος), Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Μπαϊράμι, Αμπέϊντ (84' Μουζακίτης), Ντίνας, Καρέλης (60' Μπεργκ).

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Κούσας, Μελισσάς, Δάρλας, Καλογέρης, Γοδόι, Πασάς (66' Μύγας), Μπελόν (76' Παπουτσογιαννόπουλος), Θεοδωρίδης (57' Γκόλιας), Μπόγιοβιτς.
newsit.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...