ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς
Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                      Γραφείο Τυπου  


Δελτίο Τύπου

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Εγγραφές στους Παιδικούς ΣταθμούςΑπ’ τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 9 του μηνός θα γίνονται δεκτές οι
αιτήσεις για την εγγραφή νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ενόψει της νέας εκπαιδευτικής περιόδου.
Μέσα στο παραπάνω διάστημα οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν καθημερινά να υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά στους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς από 8:30  π.μ. έως 14:30 μ.μ.

Για την εγγραφή τα νήπια θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα 2,5 έτη μέχρι τις 31-8-2013, δηλαδή έχουν γεννηθεί το αργότερα έως τις 29-2-2011, να κατοικούν στην περιοχή  του Δήμου ή οι γονείς να εργάζονται στα όρια αυτού.
 Η εγγραφή παιδιού που διαμένει σε όμορη περιοχή είναι εφικτή, εφόσον υπάρξει κενή θέση.

Εάν οι Αιτήσεις είναι πολυπληθέστερες των προσφερόμενων θέσεων, αυτές θα αξιολογηθούν και θα εγκριθούν από το Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «οργανισμός κοινωνικής προστασίας-αλληλεγγύης & παιδείας» με σειρά προτεραιότητας τα νήπια των ασθενέστερων οικογενειών, βάσει των  κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων που έχουν θεσπιστεί.

Δικαιολογητικά εγγραφής

1)      Αίτηση (χορηγείται από τον εκάστοτε Παιδικό Σταθμό)
2)      Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης τέκνου ή Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
3)      Βεβαίωση ιατρού για την καλή σωματική & πνευματική υγεία του παιδιού
-Ακριβές αντίγραφο του Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού (σελίδα με τα εμβόλια που προβλέπονται ανάλογα με την ηλικία του παιδιού)
             - Πρόσφατα αποτελέσματα φυματιοαντίδρασης (mantoux)
4)      Βεβαίωση εργασίας και των δύο γονέων.
5)      Βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: