Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η μεγάλη ντίβα Νίνα Λοτσάρη στο κάστρο Χλεμούτσι





Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                     Γραφείο Τυπου  





Με την μεγάλη ντίβα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, τη Νίνα Λοτσάρη, συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.


Το ραντεβού, με την ταλαντούχα ελληνίδα ερμηνεύτρια έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο κάστρο Χλεμούτσι την ερχόμενη Πέμπτη 8 Αυγούστου στις 9:30 το βράδυ.

Με τη μεγάλη συναυλία της προσεχούς Πέμπτης, υπό τη σκέπη του μνημείου ιστορίας και πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, η εκθαμβωτική ερμηνεύτρια  Νίνα Λοτσάρη εγκαινιάζει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις με γενικό τίτλο «Summertime-The concerts».

Με έντονα καλοκαιρινή διάθεση η μεγάλη ντίβα της σκηνής αναμένεται να παρασύρει το κοινό σε ένα εντυπωσιακό one woman show.

Με το μοναδικό της μπρίο και το έντονο μεσογειακό της ταμπεραμέντο η Νίνα Λοτσάρη
θα παρουσιάσει  μεγάλες επιτυχίες από την παγκόσμια και ελληνική μουσική σκηνή σε ένα ρεπερτόριο, που “ντύνει” ιδανικά τα καλοκαιρινά βράδια και δη τα μοναδικά ελληνικά βράδια τ’  Αυγούστου.
Οι ενορχηστρώσεις του καλοκαιρινού κονσέρτου έχουν γίνει από τον  Κωνσταντίνο Παγιάτη.

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 10 ευρώ, ενώ κατά την είσοδο στον συναυλιακό χώρο θα πωλούνται στην τιμή των 12  ευρώ.




«Κανένας Άγγελος δεν αρρωσταίνει» αύριο στον Σταθμό ΟΣΕ Λεχαινών

Στα πλαίσια του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου, περιλαμβάνεται και η αυριανή εκδήλωση η οποία θα λάβει χώρα στο Σταθμό ΟΣΕ των Λεχαινών.
 «Κανένας Άγγελος δεν αρρωσταίνει», είναι ο τίτλος της  μουσικής παράστασης με τραγούδια από την ελληνική και ξένη σκηνή και ανάμεσά τους πινελιές ποιημάτων.
Πρόκειτια για ένα ταξίδι στη μουσική και το λόγο, μέσα από σύγχρονες διασκευές (jazz, blues, rock, fusion). Μια μαγική διαδρομή μέσα από τα κομμάτια των Χατζιδάκι, Portishead, Μικρούτσικου, Anne Clark, Άσιμου, Nouvelle vague, τα παραδοσιακά τραγούδια. Παίζουν και ερμηνεύουν οι: Μαριάννα Γκέκα, Γ ιάννης Κούσης, Χάρης Μπότσης, Σόλης Μπαρκί. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...