ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Ίδρυση Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στο Δ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                     Γραφείο Τυπου  Δελτίο ΤύπουΤην ίδρυση Γραφείου Ανταποκριτή στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ζητεί από τη Διοίκηση του ΟΑΕΔ ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης με βασικότερο στόχο η ανάπτυξη της Δομής ν’ ανακουφίσει τους εκατοντάδες συμπολίτες μας- και κυρίως τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.


«Με την  Ίδρυση Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, οι δημότες μας δε θα υποχρεώνονται πλέον να μεταβαίνουν στην Αμαλιάδα και στον Πύργο προκειμένου να εξυπηρετηθούν και κατά συνέπεια δεν θα υποβάλλονται σε ταλαιπωρία και πρόσθετες δαπάνες μετακίνησης», δηλώνει μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος κ. Αρβανίτης, εστιάζοντας κυρίως στους ανέργους που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίοι αντιμετωπίζουν το φάσμα της υστέρησης.

Με βάση το σχέδιο που έχει καταρτιστεί από τη Δ/νση Μελετών και Οργάνωσης του ΟΑΕΔ, ο ανταποκριτής θα μπορεί- για την εξυπηρέτηση των δημοτών- να εγγράφει ανέργους στα μητρώα του Οργανισμού, να ανανεώνει το δελτίο της ανεργίας, να εκδίδει βεβαιώσεις ανεργίας, να δέχεται αιτήσεις επιδότησης τακτικής ανεργίας, να καταχωρεί την πληρωμή του επιδόματος της τακτικής ανεργίας, να επικυρώνει τις πρόσθετες παροχές εκτός της επιδότησης τακτικής ανεργίας, να δέχεται ενστάσεις- αιτήσεις θεραπείας, να διενεργεί ελέγχους σε προγράμματα απασχόλησης κ.λ.π..

«Όλα τα παραπάνω και μια πλειάδα πρόσθετων παροχών θα γίνονται χωρίς οι δημότες να έρχονται στη δυσχερή θέση να ξοδεύουν χρήμα και χρόνο για την μετάβαση στα γραφεία του ΟΑΕΔ της Αμαλιάδας ή και του Πύργου», σημειώνει ο κ. Αρβανίτης.

Τονίζεται ότι,  οι μεταφορικές δομές του νομού (Μέσα Μαζικής Μεταφοράς) καθίστανται για τους ανέργους ασύμφορες λόγω της απόστασης, του κόστους, του χρόνου καθώς και της πυκνότητας δρομολογίων και  τα δρομολόγια μέσων  σταθερής τροχιάς έχουν καταργηθεί.

Σημειώνεται τέλος, ότι κατόπιν σχετικής εισηγήσεως του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριου Αρβανίτη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  της 29ης Ιουλίου 2013, το Σώμα ενέκρινε ομόφωνα την Ίδρυση Γραφείου Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: