Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ :ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Δελτίο Τύπου

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Βιολογικός Ανδραβίδας, Λεχαινών, Τραγανού

“Παίρνουν μπρος” υποθαλάσσιος αγωγό και δίκτυο Μυρσίνης
με προϋπολογισμό 3,4 εκατομμύρια ευρώ
https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=1415523465163bd2&attid=0.2&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1380122747743&sads=4p7lhaqd5F-UlI0zN17w13rnALc

Ως μια εξαιρετικά σημαντική και σημαδιακή ημέρα για το μεγάλο έργο του βιολογικού καθαρισμού Ανδραβίδας, Λεχαινών και Τραγανού, χαρακτήρισε την 25η Σεπτεμβρίου 2013 ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης.


«Η υπογραφή της σύμβασης η οποία έγινε σήμερα (σ.σ. 25/09/2013) μεταξύ του Συνδέσμου «Ηρακλής» και του αναδόχου του έργου ανοίγει το δρόμο για την κατασκευή του υποθαλάσσιου αγωγού μήκους 1,700 μέτρων, την κατασκευή  των εσωτερικών δικτύων ακαθάρτων της Τ.Κ. Μυρσίνης καθώς και της  σύνδεσής τους με τον κεντρικό αγωγό. Ο  συνολικός προϋπολογισμός και για τα δύο έργα ανέρχεται στα  3.400.000 ευρώ», δήλωσε μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης λίγο μετά την υπογραφή της σύμβασης, η οποία έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο κ. Δ. Αρβανίτης δήλωσε απόλυτα  ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αυτό και ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλαν για το επιτυχές αποτέλεσμα καθώς και τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου «Ηρακλής» καθώς και την πρώην αντιδήμαρχο κ. Τασούλα Λιβαδά, η οποία ασχολήθηκε με το θέμα με εξαιρετική υπομονή και γνώση. Αξίζει να επισημανθεί ότι με την ολοκλήρωση του υποθαλάσσιου αγωγού και των εσωτερικών  δικτύων της Τ.Κ. της Μυρσίνης θα πάρει μπρός το εργοστάσιο του βιολογικού καθαρισμού.

Σημειώνεται ότι η  υπογραφή της σύμβασης και η εγκατάσταση του εργολάβου, αποτελεί και την  αρχή της ολοκλήρωσης ενός πολύ σημαντικού και αναγκαίου έργου η λειτουργία του οποίου θα αναβαθμίσει άμεσα την καθημερινότητα χιλιάδων νοικοκυριών και επιχειρήσεων επιφέροντας πολλαπλασιαστικά οφέλη σε μια μεγάλη γεωγραφική έκταση του νομού Ηλείας και του πληθυσμού αυτής.

Ύστερα από έναν « γραφειοκρατικό μαραθώνιο» η χθεσινή θετική έκβαση έρχεται ως επιστέγασμα δικαίωσης των επίπονων και επίμονων προσπαθειών, που καταβλήθηκαν όλο  το προηγούμενο διάστημα.
Σημειώνεται επίσης ότι η προσπάθεια συνεχίζεται για την ομαλή υλοποίηση του έργου με πρώτη αφετηρία την εγκατάσταση του εργολάβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...