Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Δολοφονία Ραφήνα: Σκότωσε τη γιαγιά του, και την τεμάχισε


pto

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της γυναίκας το πτώμα της οποίας βρέθηκε διαμελισμένο σε κάδο στη Ραφηνα. Ομολόγησε για το φρικτό έγκλημα ο εγγονός της

Ως δράστης ομολόγησε ο 29χρονος εγγονός της, ο οποίος αποδίδει σε τραγικό ατύχημα το θάνατο της.
Στη συνέχεια τεμάχισε τη σορό της, και από τα Πατήσια όπου διέμενε, τη μετέφερε στη Ραφήνα, περιοχή που γνώριζε, αφού ο ίδιος με τη σύντροφο του και τα παιδιά της, διαμένουν σε περιοχή της Ανατολικής Αττικης.

Η αδελφή της ηλικιωμένης ανησύχησε για την εξαφάνιση της, την αναζήτησε στο σπίτι της, ταξιδεύοντας από την επαρχία, και το Σάββατο 14/09, η κόρη της δήλωσε την εξαφάνιση της μητέρας της στο ΑΤ.

Σε οικονομικά οικογενειακά θέματα αποδίδεται ο λόγος της έντονης λογομαχίας μεταξύ του εγγονού με τη γιαγιά του, που κατέληξε στο φρικιαστικό έγκλημα. Ο θάνατος της γυναίκας προσδιορίζεται την προηγούμενη ημέρα (22/09) και το ίδιο βράδυ ο 29χρονος μετέφερε τη σορό της μέσα σε σακούλες στην περιοχή της Ραφήνας, όπου και εντοπίσθηκε.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...