Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Στη φάκα άλλος ένας εμπλεκόμενος στις ληστείες Ζακύνθου και Κατακόλου


sillipsi2

Συνελήφθη μαζί με δύο ακόμα άτομα που κατηγορούνται για κλοπή, πλαστογραφία και άλλες αξιόποινες πράξεις

Συνελήφθησαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στο 173ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών, τρία άτομα, ένας 29χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 39 ετών αντίστοιχα.

Η σύλληψη τους πραγματοποιήθηκε μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας και του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία  από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της κλοπής κατά συναυτουργία, της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της ψευδής ανωμοτί κατάθεσης και της υπόθαλψης εγκληματία.

Ειδικότερα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στα διόδια Ζευγολατιού Κορινθίας της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, σε σήμα αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας για έλεγχο δύο οχημάτων, οι οδηγοί τους δεν σταμάτησαν και ανέπτυξαν ταχύτητα.
Οι αστυνομικοί  κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τα δύο οχήματα στο 173ο  χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών - Πατρών (Κόμβος Αιγίου), μετά από καταδίωξη που ακολούθησε, εντός των οποίων επέβαιναν οι ανωτέρω.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, οι 29χρονοι επέδειξαν στους αστυνομικούς Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας, τα οποία ήταν εμφανώς πλαστά και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, όπως προέκυψε, για το ένα από τα οχήματα, το οποίο οδηγούσε ο 39χρονος, είχε δηλωθεί η κλοπή του από τον ιδιοκτήτη του, χθες (31-8-2013) το πρωί, στο Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε επιπλέον ότι, σε βάρος του 29χρονου ημεδαπού, εκκρεμούσαν δύο (2) Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ζακύνθου για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και για επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς επίσης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, για παράνομη  οπλοφορία και οπλοχρησία και για απειλή.

Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι σε βάρος του 29χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ζακύνθου για υποθέσεις κλοπών και ληστειών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως,  ενώ οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...