ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ?





Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου  2013 Ο BETBOMB  ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
Μετά από μια μίνι διακοπή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που δυστυχώς θα επαναλαμβάνεται μιας και δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς , επανήλθα με παιχνίδι που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον ..
Πολλά τα μάτς φωτιά σε όλη την Ευρώπη , θα δώσουμε προτάσεις και όποιος θέλει ακολουθεί ...

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ...

338 ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ =Η ΡΟΜΑ  με τον Γάλλο Γκαρσία στον πάγκο της μετράει το 3/3 και βρίσκεται στην 1η θέση τη βαθμολογίας μαζί με την Νάπολι.Μεγάλη ανάκαμψη παρουσιάζει σε σχέση με πέρυσι και αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι ..
Το ΟΒΕΡ παραμονεύει σε αυτό το παιχνίδι καθώς ο Γκαρσία με τους Τότι, Φλόρεντζι και Λάλιτς στην επίθεση αναμένονται πολύ δυνατοί αλλά και  οι φιλοξενούμενοι μετράνε την φετινή χρονιά 3/3 over και έχει σκοράρει 6 φορές όλες στο πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεων της.

ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 & ΟΒΕΡ

336 ΚΑΤΑΝΙΑ -ΠΑΡΜΑ :Το παιχνίδι μου μυρίζει μπόμπα ...Θα πρότεινα το σημείο 1 μιας και είδα το παιχνίδι με την Ρόμα  και είδα πως η φιλοξενούμενη ισοπεδώθηκε .Το παιχνίδι όμως στο διαδίκτυο γέρνει προς τους φιλοξενούμενους μήπως ξέρουν κάτι περισσότερο από εμάς ?
ΠΡΟΤΑΣΗ : 2

353 ΛΥΩΝ -ΝΑΝΤ : Παραπέει η ΛΥΩΝ χαστούκια στην Ευρώπη χαστουκια στην Γαλλία ...μήπως ήρθε ο καιρός για ανάκαμψη ? Εκτός και αν της αρέσει η 8η θέση και αυτή να την μοιράζεται με την σημερινή αντίπαλο της η να την προσπαεράσει

ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 & ΟΒΕΡ


356 ΘΕΛΤΑ -ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ = Ως Fun της Βιγιαρεάλ και βλέποντας τα παιχνίδια της  ,μου εμπνέει μια σιγουριά να την ποντάρω και θα προτείνω το σημείο 2..
 ΠΡΟΤΑΣΗ:2


ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΜΠΑ

347 ΝΤΑΝΤΙ  ΓΙΟΥΝ -ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ =   ΠΡΟΤΑΣΗ  2/2 Η/ΤΕΛ

ΚΑΙ Ως ΒΟΜΒΕΡ ......ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ...ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ -ΒΕΡΟΝΑ =...2 !!!!!

Οι προτάσεις έχουν δωθεί στο site http://olympiasports.gr/ και είναι προς ανάρτηση


ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ...

ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ e-mail στο
jonyreir@yahoo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ