Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Μια πριγκίπισσα στην Κυλλήνη - Το ελληνικό καλοκαίρι της Lalla Salma στην Ηλεία (photos)


IMG_9599

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες του Γιάννη Σπυρούνη στη Real News

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η βασίλισσα του Μαρόκου, σύζυγός του Βασιλιά της βορειοαφρικανικής χώρας, Μοχάμεντ ΣΤ’ επισκέφθηκε την Ελλάδα. Η Λάλα Σάλμα επέλεξε για ένα ακόμα καλοκαίρι το όμορφο Ιόνιο και η επιλογή της – όπως πιστοποιούν οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Real News – τη δικαίωσε.

Τα τελευταία χρόνια σταθερά κάθε Αύγουστο, η Λ. Σάλμα επισκέπτεται την Δυτική Ελλάδα δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στην Κέρκυρα και την Κυλλήνη. Έτσι και φέτος η πριγκίπισσα ταξίδεψε για την Κυλλήνη μέσω Αράξου με το βασιλικό learjet. Την συνόδευσαν τα παιδιά της, οι άνδρες της προσωπικής της ασφάλειας, δεκάδες μέλη της βασιλικής οικογένειας και φίλοι της.

Ο φωτογραφικός φακός της «R» την εντόπισε στην θαλαμηγό Panther 2 στο λιμάνι της Κυλλήνης, μετά την επιστροφή της από μια ημερήσια απόδραση Ζάκυνθο.

Όλοι διέμεναν για περίπου δέκα μέρες στον παράδεισο της Grecotel στην Κυλλήνη, το Olympia Riviera Resort. Κατά την παραμονή της στο ξεχωριστό και πολυτελές Mandola Rosa, που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει γνωστά πρόσωπα της ελληνικής Showbiz αλλά και διεθνείς προσωπικότητες, η Λ. Σάλμα, τις πανέμορφες αμμουδιές της Κυλλήνης.
Μια από τις λιγοστές αποδράσεις της ήταν και αυτή στη Ζάκυνθο, όπου επέλεξε να επισκεφθεί με τη θαλαμηγό, τις γαλάζιες λίμνες και το ναυάγιο, καθώς και το βόρειο άκρο του νησιού. Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας επέστρεψε στην Κυλλήνη. Το ίδιο βράδυ παρέμεινε για αρκετές ώρες στη θαλαμηγό, όπου δείπνησε σε κλειστό κύκλο μαζί με τα παιδιά της και λίγους φίλους.

Απλή και προσηνήςμε όλους, η Βασίλισσα του Μαρόκου, δεν είχε πρόβλημα να πάει η ίδια στο μπουφέ και να σερβίρει τα παιδιά και τον εαυτό της, δοκιμάζοντας μάλιστα «κλεφτά» και κάποια από τα εδέσματα, πριν φτάσει στο τραπέζι.

 Η Λ. Σάλμα γεννήθηκε στο Ραμπάτ το 1978. Είναι κόρη του καθηγητή Μπενάνι, ενώ στα τρία της χρόνια έχασε τη μητέρα της. Σπούδασε πληροφορική με πολλές διακρίσεις, έχει να επιδείξει ένα σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο κατά του καρκίνου, ενώ είναι πρέσβειρα καλής θέλησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.  Αν και έγινε σύζυγος του Μαροκινού βασιλιά, η ίδια ουδέποτε ανακηρύχθηκε βασίλισσα και έτσι διατηρεί τον τίτλο της πριγκίπισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...