Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο καιρός την 28η Οκτωβρίου


Ο καιρός την 28η Οκτωβρίου

Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα. Αναλυτική πρόγνωση για το εορταστικό τριήμερο

Με λαμπρό καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου


Περιμένουμε το πρωί η ορατότητα να είναι περιορισμένη στα ηπειρωτικά αλλά αργότερα ο ουρανός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 24 βαθμούς, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 10 εως 25 βαθμούς, στις νοτιότερες ηπειρωτικές περιοχές από 14 εως 26 βαθμούς και στα νησιά από 16 εως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε λιακάδα και αίθριο ουρανό, ανέμους μεταβλητούς 2 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 εως 25 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη που έχει την τιμητική της καθώς φιλοξενεί την στρατιωτική παρέλαση περιμένουμε το πρωί περιορισμένη ορατότητα και λίγες νεφώσεις. Αργότερα όμως και κατά την ώρα της παρέλασης θα υπάρχει διαυγέστατη λιακάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Το πρωί θα έχει ψύχρα με 9 βαθμούς κελσίου αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα ο υδράργυρος θα φτάσει τους 23 με 24 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...