Εργασίες στο γήπεδο της Μανολάδας




Δελτίο Τύπου
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης




Εργασίες για την αποκατάσταση και την αναβάθμιση του γηπέδου της Μανολάδας αναμένεται να λάβουν χώρα σε σύντομο χρονικό διάστημα με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου της περιοχής.


Με εντολή του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δημητρίου Αρβανίτη στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, «άναψε» το πράσινο φως για την εκτέλεση έργου που αφορά στην κατασκευή περίφραξης στο γήπεδο της Μανολάδας, η οποία  θα αναβαθμίσει τον αγωνιστικό χώρο και θα τον καταστήσει ασφαλέστερο.

«Μέσα σε ένα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον ξεπερνάμε τους εαυτούς μας  για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών», σχολίασε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Δημήτριος Αρβανίτης με αφορμή την επικείμενη δημοπράτηση του έργου που αφορά στην κατασκευή της περίφραξης του γηπέδου της Μανολάδας.

Για το έργο, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται στις 30.000 ευρώ, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους μέχρι τις 10:00 το πρωί στην αρμόδια επιτροπή,  στα πλαίσια της δημοπρασίας που θα γίνει την  προσεχή Τρίτη , η οποία και  θα αναδείξει τον ανάδοχο του έργου.
Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στην έδρα του Δήμου.

 Όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μπορούν  να προμηθεύονται τα σχετικά τεύχη απ’ τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της υποβολής των προσφορών. 

Στο ενδεχόμενο που ο διαγωνισμός για οποιονδήποτε λόγο δεν πραγματοποιηθεί ή αποβεί άγονος, θα επαναληφθεί την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 στον ίδιο χώρο.
Περισσότερες πληροφορίες δίδονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 2623.360.841 και 2623.360.831.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ