Νέα είσοδος αλλά και κοντέινερς στο λιμάνι της Κυλλήνης


andreasKoromilasΑλλάζει όψη το λιμάνι της Κυλλήνης

Ανοίγει το επόμενο πενταήμερο η νέα είσοδος του Λιμένα Κυλλήνης, όπως δήλωσε στο IONION FM, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης, Ανδρέας Κορομηλάς. Παραδίδεται στην κυκλοφορία η νέα είσοδος μετά την ρευματοδότηση στα κιόσκια που θα στεγάσουν τις ναυτιλιακές εταιρείες.

«Μετά και την δική σας παρέμβαση, την επόμενη ημέρα από το ρεπορτάζ που κάναμε την περασμένη εβδομάδα, η Εφορία της Αμαλιάδας, μας έδωσε το χαρτί που περιμέναμε επί εβδομάδες, προσκομίστηκε στην ΔΕΗ και ήδη προχώρησε στις πρώτες συνδέσεις», τόνισε ο κ. Κορομηλάς. Παράλληλα δύο κιόσκια θα κρατηθούν στην αναμονή για πιθανή εγκατάσταση εταιρείας υδροπλάνων.

Ο κ. Κορομηλάς ανακοίνωσε ακόμα ότι εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η τσιμεντόστρωση του νέου προβλήτα στο λιμάνι, με 975.000 ευρώ και 3,5 στρέμματα που έμειναν εκτός έργου στην ανάπλαση του λιμανιού, δεξιά από τη νέα είσοδο προωθούνται για ανάπλαση με την ολοκλήρωση των τευχών δημοπράτησης. Τέλος ο κ. Κορομηλάς ανακοίνωσε μια σπουδαία συνεργασία που αν ολοκληρωθεί θα μετατρέψει το λιμάνι της Κυλλήνης σε χώρο μεταφοράς χιλιάδων κοντεϊνερ, αφού υπάρχει εταιρεία που εξέφρασε ενδιαφέρον.
ionionfm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ