Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Hλεία: Μετά τις πλημμύρες... καλοκαίρι! – Αναλυτική πρόγνωση του καιρού


genikaΣημαντική άνοδος της θερμοκρασίας

Μετά την πολύ ισχυρή κακοκαιρία του τελευταίου 48ώρου, ο καιρός από χθες  Παρασκευή έχει αλλάξει  και μάλιστα εντυπωσιακά, καθώς η θερμοκρασία έχει σημειώσει  σημαντική άνοδο και θα ανέλθει το Σαββατοκύριακο και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας σε καλοκαιρινά επίπεδα!!!

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, δεν προβλέπονται φαινόμενα μέχρι την Τρίτη. Από την Τετάρτη ένα νέο σύστημα φαίνεται να πλησιάζει την χώρα μας.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:
 


Το Σάββατο 12/10 περιμένουμε ζεστό καιρό με αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 16 με 17oC στα πεδινά, 13 με 14oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 28 με 29οC στα πεδινά, 25 με 26oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς.

 Την Κυριακή 13/10 περιμένουμε νωρίς το πρωί νεφώσεις στα βορειοδυτικά, με μικρή πιθανότητα να δώσουν λίγες τοπικές και ασθενείς βροχές, χωρίς όμως κάτι αξιόλογο. Ζεστός καιρός με αρκετή ηλιοφάνεια κατά την διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία, το πρωί στους 15 με 16oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 29 με 30οC στα πεδινά, τοπικά 31οC , 26 με 27oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς μεταβλητοί.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...