Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν 2 από τους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη – Συγκλονιστικές εικόνες


Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν 2 από τους τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη – Συγκλονιστικές εικόνες

- Νεκρός ο 45χρονος οδηγός ΙΧ στη νέα τραγωδία στα Τέμπη
- Επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και συγκρούστηκε με νταλίκα
- Σε κρίσιμη κατάσταση οι 4 από τους 17 τραυματίες του τροχαίου δυστυχήματος
- Σμπαράλια το αυτοκίνητο της 4μελούς οικογένειας από τη Λάρισα και η νταλίκα

Κι άλλο αίμα στην άσφαλτο των Τεμπών. Κι άλλος νεκρός στη νέα τραγωδία που συγκλονίζει όλη τη χώρα από το βράδυ της Δευτέρας. Δυο από τους 17 τραυματίες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI



Ήταν σχεδόν 22:20 το βράδυ της Δευτέρας όταν ένα ΙΧ, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο ύψος των διοδίων επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο ΚΤΕΛ. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 45χρονος, η σύζυγός του και οι κόρες του 7 και 17 ετών, συγκρούστηκε με νταλίκα, που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα.



Από τη σφοδρότατη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 45χρονος οδηγός του ΙΧ από τη Ραψάνη της Λάρισας και τραυματίστηκαν η 43χρονη σύζυγός του και οι δυο κόρες του.

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Από αυτούς, οι τέσσερις, σύμφωνα με το Larissanet.gr, είναι βαριά τραυματισμένοι. Οι δυο, δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.
Το επτάχρονο κορίτσι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Λάρισας και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Τραύματα φέρει και ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας, έχουν τραυματιστεί και οι επιβάτες του ΚΤΕΛ. Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης επέβαιναν συνολικά 18 άτομα.




Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος, σοκαριστικές. Το κίτρινο ΙΧ στο οποίο επέβαινε η 4μελής οικογένεια από τη Λάρισα έχει γίνει σμπαράλια, το ίδιο και το μπροστινό τμήμα της νταλίκας που έφερε πινακίδες Βουλγαρίας.

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας. Οι 13 διακομίστηκαν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο ενώ οι άλλοι 4 στο Γενικό Νοσοκομείο.





Πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο


Περίπου 700 μέτρα μακριά από τα παλιά διόδια των Τεμπών έγινε η μοιραία σύγκρουση που στοίχισε τη ζωή σε έναν πατέρα δυο ανήλικων παιδιών.

Ο 45χρονος οδηγός του κίτρινου Alfa Romeo, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, επιχείρησε, σύμφωνα με το Larissanet.gr να προσπεράσει το διώροφο πορτοκαλί λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Στο αντίθετο ρεύμα έρχονταν μία νταλίκα.

Το ΙΧ συγκρούστηκε με το φορτηγό και στη συνέχεια καρφώθηκε στο λεωφορείο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και το βαρύ όχημα έπεφτε πάνω στο πορτοκαλί λεωφορείο.

Δεκάδες ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο του δυστυχήματος. Τα πρώτα ασθενοφόρα μετέφεραν τους βαριά τραυματίες. Τελικά στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας διακομίσθηκαν συνολικά 15 άτομα.

Ανάμεσά τους ο 45χρονος οδηγός του ΙΧ που κατέληξε στο νοσοκομείο. Οι βαριά τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας και οι υπόλοιποι στο Πανεπιστημιακό που εφημέρευε.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...