Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Αμαλιάδα: Συνελήφθη 28χρονος για διακίνηση ναρκωτικών


xasisΚατασχέθηκαν περισσότερα από 250 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης, στην περιοχή «Γκουρλέσα» Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 28 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών (κάνναβη).

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες και στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα τους, εντόπισαν τον 28χρονο να κινείται πεζός, σε αγροτική περιοχή και σε σωματική έρευνα που του ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε τροχόσπιτο σε κοντινή απόσταση, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 14,7 γραμμαρίων, τις οποίες ο δράστης είχε αποκρύψει, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 28χρονου στην Αμαλιάδα, βρέθηκαν ακόμα τέσσερις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 239 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...