ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Αντιπλημμυρικά έργα και αγροτική οδοποιία στην Τ.Κ. Ξενιών
Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                      Γραφείο Τυπου  Δελτίο Τύπου

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Με το διπλό στόχο της αντιπλημμυρικής θωράκισης και
της εκτέλεσης έργων προστασίας του αγροτικού οδικού δικτύου στην τοπική κοινότητα των Ξενιών, διενεργήθηκε το πρωί της 12ης Νοεμβρίου 2013 στο Δημοτικό Κατάστημα των Λεχαινών διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου, ο οποίος και θα αναλάβει το διπλό έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης και της αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας.

Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου ήταν γόνιμος και στην αρμόδια επιτροπή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κατατέθηκαν συνολικά επτά προσφορές.

Από την δημοπρασία προέκυψε και ο προσωρινός μειοδότης του έργου, ο οποίος κατέθεσε προσφορά με το  ποσοστό της  έκπτωσης ν’ αγγίζει  το 53%.

«Το γόνιμο της δημοπρασίας ανοίγει το δρόμο για την εκτέλεση του έργου της αντιπλημμυρικής θωράκισης και της αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων που η γενική Κυβέρνηση μας παρέχει και παρά τη δραματική περικοπή των πόρων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση», σχολίασε ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμος με τα μέσα και την οικονομική δυνατότητα  που διαθέτει  κάνει τις ανάλογες παρεμβάσεις.

Ο προϋπολογισμός για την εκτέλεση του έργου ανήλθε στις 25.000 ευρώ και με βάση τη διακήρυξη αυτού η συνολική προθεσμία περαίωσης των αντιπλημμυρικών έργων και των έργων προστασίας των αγροτικών δρόμων έχει προσδιοριστεί στους δέκα μήνες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: