Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Άγνωστοι κλέβουν τα ελαιόπανα από τα λιοστάσια στη Ν. Φιγαλεία


liopana

Επαναλαμβάνεται το περσινό φαινόμενο

Φαινόμενα παρόμοια με αυτά της περσινής χρονιάς, συμβαίνουν και πάλι φέτος κατά την συγκομιδή του ελαιοκάρπου στα λιοστάσια της Φιγαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον τρία περιστατικά κλοπής ελαιόπανων μέσα από τα χωράφια των παραγωγών που μαζεύουν ελιές έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στην Νέα Φιγαλεία.

Άγνωστοι έχουν κλέψει μέχρι τώρα ελαιόπανα από αγροκτήματα νυχτερινές ώρες. Μάλιστα σε μια εκ των περιπτώσεων οι άγνωστοι άδειασαν τις ελιές στο έδαφος και έκλεψαν τα πανιά αρκετών μέτρων. Στους αγρότες και καλλιεργητές ελιάς συνίσταται προσοχή καθώς όπως και πέρυσι έτσι και φέτος υπάρχουν κρούσματα κλοπής εξοπλισμού της συγκομιδής της ελιάς.

Καλό είναι να προφυλάσσουν τον εξοπλισμό αυτό για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων καθώς το κόστος για την απόκτηση του εξοπλισμού αυτού, δεν είναι μικρό ιδιαίτερα την εποχή που διανύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...