Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Φρικτή αποκάλυψη στα Φάρσαλα: Την βίαζε επί 12 χρόνια και την έκαψε ζωντανή εκείνος που είχε την "επιμέλειά" της


asty.JPGΜία φρικτή αποκάλυψη έκαναν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στην άκρη του νήματος, στην υπόθεση του θανάτου μίας 26χρονης στα Φάρσαλα το 2011.

Η κοπέλα είχε βρεθεί απανθρακωμένη και όπως προέκυψε από την έρευνα, πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα ήταν ο άνδρας που είχε αναλάβει την «επιμέλειά» της όταν εξαφανίστηκε ο πατέρας της πριν από 12 χρόνια και ο οποίος τη βίαζε από τότε.

Η Μαριάννα Μυγδανάλευρου είχε βρεθεί με σοβαρά εγκαύματα στη μονοκατοικία όπου έμενε. Από τις έρευνες αποκαλύφθηκε ότι ο 71χρονος άτυπος κηδεμόνας της την βίαζε από την εποχή που ήταν ανήλικη και όταν εκείνη αρραβωνιάστηκε, την εκδικήθηκε καίγοντάς την.

Οπως αναφέρει το farsalapress.eu, ο πατέρας της κοπέλας, ο ιερέας Αλέξανδρος Μυγδανάλευρος εξαφανίστηκε πριν από 12 χρόνια. Η υπόθεσή του τότε είχε απασχολήσει το πανελλήνιο, καθώς το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο 71χρονος δράστης είχε πάρει άτυπα την κηδεμονία της 26χρονης, με πρόσχημα να βοηθήσει την οικογένεια που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, όλα αυτά τα χρόνια κακοποιούσε την κοπέλα και όταν αυτή θέλησε να φύγει από κοντά του για να ζήσει με τον μνηστήρα της, τη σκότωσε.

Ο δράστης την περιέλουσε με πετρέλαιο και της έβαλε φωτιά στο κρεβάτι, ενώ ήταν ζωντανή. Επειδή δεν τυλίχτηκε ολόκληρη στις φλόγες την έσυρε σε ημιθανή κατάσταση σε άλλο χώρο του σπιτιού και ολοκλήρωσε με τη φωτιά το φρικτό του έγκλημα. Το πτώμα της 26χρονης βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της.

Μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας και την υποβολή της στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ασκήθηκε στον 71χρονο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και μετά την απολογία του, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασης του στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.
 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...