Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Νεοχώρι Κυλλήνης: 50χρονος κλείστηκε στο σπίτι του και απειλούσε να το ανατινάξει


nioxori1a

Παρολίγον τραγωδία σε γειτονιά του χωριού παρουσία αστυνομικών

nioxori2nioxori3Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησαν οι κάτοικοι στο Νεοχώρι Κυλλήνης όταν ένας 50χρονος συχωριανός τους κλείστηκε στο σπίτι του άνοιξε την φιάλη υγραερίου και απειλούσε να το ανατινάξει. Νωρίτερα είχε απομακρύνει την μητέρα του από το χώρο ενώ είχε αυτοτραυματιστεί ελαφρά στα χέρια.

Η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία και με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή κ. Ανδρικόπουλο μετέβησαν εκεί δυνάμεις και κατάφεραν να τον μεταπείσουν και να τον απομακρύνουν από το σπίτι. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσομείο.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και μετέβησαν στο Νιοχώρι, είδαν το χάρο με τα μάτια τους. Για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να πείσουν τον 50χρονο να μην κάνει καμία τρέλα, και να τους αφήσει να προσεγγίσουν στο χώρο.

Κατάφεραν να τον πείσουν και να πλησιάσουν, όμως ένα λάθος θα ήταν αρκετό για να συμβέι έκρηξη μέσα στο σπίτι, όπου όταν μπήκαν, ένοιωσαν να τους "πνίγει" το υγραέριο, απο τη φιάλη που είχε μείνει ανοιχτή απο τον 50χρονο και είχε διαχυθεί το επικίνδυνο υλικό σε όλο το χώρο.

Κατάφεραν όμως να βγάλουν έξω τον απελπισμένο άντρα αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οικογενειακοί λόγοι φέρονται να ήταν αυτοί που οδήγησαν τον 50χρονο να προβεί σε αυτή την πράξη.

Η γειτονιά είχε σηκωθεί στο πόδι και όλοι ανησυχούσαν μήπως και συμβεί το χειρότερο κάτι που τελικά απεφεύχθει.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...