Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Πύργος: Δύο συλλήψεις για πλαστά ευρώ


xartonomismata

Κατασχεθήκαν πλαστά χαρτονομίσματα αξίας 1.500 ευρώ

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 34 και και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων, της κατοχής λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, στο κέντρο του Πύργου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

•    Πενήντα πέντε πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ,
•    Τριάντα οκτώ πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ,
•    Τέσσερα πακέτα με λαθραία τσιγάρα,
•    Μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης,
•    Ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο για την κυκλοφορία των παραχαραγμένων νομισμάτων

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε προμηθευτεί τα πλαστά χαρτονομίσματα την προηγούμενη μέρα, μαζί με τον 34χρονο, από την Αθήνα, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.000 ευρώ.

Για την ανεύρεση του 34χρονου ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του και τη σύλληψή του, λίγη ώρα αργότερα στο Πύργο ενώ στην κατοχή του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα ακόμα πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...