Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Χάβαρι Αμαλιάδας: Τέσσερις τραυματίες ελαφρά σε εκτροπή αυτοκινήτου


troxaio_xav2

ΙΧ βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε σε ελιά

troxaio_xav4troxaio_xav3troxaio_xav1troxaio_xav5Άγιο είχαν οι τέσσερις επιβάτες ΙΧ αυτοκινήτου, που τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά σε τροχαίο που συνέβη στην είσοδο του χωριού Χάβαρι, στο ρεύμα από την Αμαλιάδα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος από την Κεραμιδιά και είχε κατεύθυνση από την Αμαλιάδα προς το χωριό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, προσέκρουσε σε μια ελιά που «έκοψε» και σταμάτησε την πορεία του λίγα μέτρα πιο μακριά.

Οι τέσσερις επιβαίνοντες σε αυτό εγκλωβίστηκαν στο όχημα και επικράτησε πανικός προς στιγμήν όταν άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το χώρο του κινητήρα.

Πυροσβέστες από την Αμαλιάδα κινήθηκαν άμεσα με δύο οχήματα και έφτασαν στον τόπο του συμβάντος, έβγαλαν τους τέσσερις επιβάτες και στη συνέχεια τους παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, για την παροχή πρώτων βοηθειών.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...