Νέα τραγωδία στην άσφαλτο για την Ηλεία: Νεκροί αδερφός και αδερφή από το Καπελέτο σε μετωπική με νταλικά στα Καμίνια Αχαΐας (photos & video)


troxaio_patra1

Θέλει ανθρωποθυσίες η στοιχειωμένη Ολυμπία Οδός

troxaio3.JPG
troxaio4.JPGtroxaio5.JPGΤου Γιάννη Σπυρούνη


Τρεις μέρες η Ηλεία ματώνει. Σε δρόμους καρμανιόλες, σκοτεινούς και επικίνδυνους. Τρίτη μέρα που η Ηλεία πενθεί, που η Ηλεία θρηνεί τον χαμό των δικών της ανθρώπων. Μετά τον 24χρονο στα Μακρίσια και τον 73χρονο στη Ζαχάρω, χθες έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα δύο αδέρφια, ένας άνδρας και μια γυναίκα 55 και 59 ετών αντίστοιχα. Ο Δημήτρης και η Καλλιόπη Καστελιώτη του Σπυρίδωνος. Στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Καμινίων στον κόμβο της ΒΙΠΕ Πατρών, σε μια στοιχειωμένη Ολυμπία Οδό…

Τα δύο αδέρφια από το Καπελέτο της Βουπρασίας, έζησαν μαζί όλα τα χρόνια της ζωής τους. Ανύπαντροι, αγρότες, αντιμετώπισαν μαζί τις δυσκολίες της ζωής, τις χαρές της ζωής και μαζί έμελλε να φύγουν από τη ζωή. Το δυστύχημα συνέβη χθες στις 13:35, στο 16ο χλμ της κατ΄ ευφημισμόν Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου. Το κόκκινο Mitsubishi Lancer που οδηγούσε ο 55χρονος, συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα. Τα δύο αδέρφια πήγαιναν στην Πάτρα για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία η 59χρονη, όταν ξαφνικά συνέβη το κακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας που είχε κατεύθυνση προς τον Πύργο, υποστήριξε πως προσπάθησε να αποφύγει προπορευόμενο όχημα που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, ένα ασημί Ford Focus, με το οποίο όμως συγκρούστηκε και τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός.

Ο θάνατος για τα αδέλφια ήταν ακαριαίος. Βρέθηκαν από διασώστες, αστυνομικούς και πυροσβέστες εγκλωβισμένοι μέσα στα συντρίμμια του Lancer και χρειάστηκε επιχείρηση των πυροσβεστών για να «ανοίξουν» οι λαμαρίνες.

Η είδηση του θανάτου για τα αδέρφια, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο Καπελέτο και βύθισε περισσότερο στο πένθος την Ηλεία που τρεις μέρες τώρα, μόνο μαύρα μαντάτα μαθαίνει.
 ilialive.gr - patrastimes.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ