Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Τροχαίο με καραμπόλα οχημάτων, τραυματισμό και καβγά


troxaio1
Αρκετή ένταση υπήρξε το βράδυ του Σαββάτου, σε τροχαίο που συνέβη στην συμβολή των οδών Παπαφλέσσα και Μυστρά στον Πύργο. Από τη σύγκρουση δύο οχημάτων παρασύρθηκαν ακόμα δύο σταθμευμένα και λίγο έλειψε οι εμπλεκόμενοι να πιαστούν στα χέρια. Αιτία του τροχαίου σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται να ήταν η παραβίαση του «στοπ» για ένα από τα δύο αυτοκίνητα.

troxaio2

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συγκρουστούν ένα λευκό Rover με ένα μπλε VW Polo. Το πρώτο προσέκρουσε σε μια σταθμευμένη BMW και το δεύτερο σε ένα επίσης σταθμευμένο σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας TOYOTA Corolla.

troxaio3

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του ενώ προληπτικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και συνεπιβάτες των οχημάτων. Στο σημείο επενέβησαν άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας Πύργου.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...