Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ηλεία: Πυρκαγιά σε δικηγορικό γραφείο στη Γαστούνη!


 
Πυρκαγιά ξέσπασε λίγα λεπτά πριν από τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης στο δικηγορικό γραφείο του κ. Σπύρου Γιαννακόπουλου στο κέντρο της Γαστούνης.

Η πυρκαγιά έγινε άμεσα αντιληπτή από τους γείτονες, οι οποίοι είδαν τους πυκνούς μαύρους καπνούς να βγαίνουν από την πόρτα του δικηγορικού γραφείου, και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, ενώ δύναμη του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης απέκλεισε τον δρόμο, προκειμένου να είναι ευκολότερο το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς. Από την πρώτη δε στιγμή στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο του δήμου, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Δήμου.
Η πυρκαγιά περιορίστηκε σε αποθηκευτικό χώρο του δικηγορικού γραφείου, στο οποίο φυλάσσονταν βιβλία, φάκελοι κ.ά. και που εύκολα, λόγω των εύφλεκτων υλικών, θα μπορούσε να επεκταθεί σε ολόκληρο το κτήριο.
Η έγκαιρη επέμβαση ωστόσο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε τα χειρότερα. Ο κ. Γιαννακόπουλος ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το περιστατικό, καθώς απουσίαζε για την εκδίκαση υπόθεσης στην Αθήνα.
Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...