Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Σήμερα....ΓΛΕΝΤΑΜΕ.!!!!!

 
Σήμερα οι Νιχωρίτες που μένουμε στην Αθήνα ...ΓΛΕΝΤΑΜΕ 
Η μέρα της εκδήλωσης του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας,έφτασε .
Σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία που αποκόμησε ο σύλλογος από την συμμετοχή των Νεοχωριτών και φίλων του συλλόγου η εκδήλωση
αναμένεται να ξεπράσει κάθε προηγούμενη χρονιά.
Αυτό δίνει μεγάλο κουράγιο και δύναμη στο δύσκολο έργο των μελών του συλλόγου.
Όσο και αν φαντάζει εύκολο στον καθένα από εμάς η πραγματοποίση μιας τέτοιας εκδήλωσης ή οποιαδοίποτε εκδήλωσης που πρετοιμάζουν τα μέλη του συλλόγου ,μόνο αν κάποιος βρεθεί στο ΔΣ θα νοιώσει τι σημαίνει {{εργάζομαι για τον σύλλογο}}...και θα καταλάβει !!!!!
Επειδή όμως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και επειδή  ,όλα γίνονται για τους συχωριανούς μας και το χωριό μας συνεχίζουμε και βρισκόμαστε πάντα κοντά στον σύλλογο
Σήμερα λοπόν θα βρεθούμε όλοι στο
ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ {{ΜΙΝΑ}}Πεντέλης και Αεροπόρων 8 στο Π.ΦΑΛΗΡΟ
                                  
το κέντρο διασκέδασης  είναι εύκολο να το βρεις και ερχόμενος από Πειραιά και από Αθήνα .

Από Αθήνα κατεβαίνουνε την Λ.Συγγρού χαμηλά (εκεί που θα δούμε στο αριστερό μέρος το μαιευτήριο ΗΡΑ) στρίβουμε δεξιά προς Λ.ΑΜΦΙΘΕΑΣ περνάμε κάτω από την γέφυρα και στρίβουμε στο πρώτο στενό δεξιά ..προχωράμε όλο ευθεία περνάμε την είσοδο του ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΥ και στα 20μέτρα αριστερά βρίσκεται το κέντρο.

Από Πειραιά.. μπαίνοντας στην Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ όταν περάσουμε το ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΥΔΡΙΜΑ (που βρίσκεται στην δεξιά  πλευρά όπως προχωράμε  )στρίβουμε δεξιά και στο πρώτο στενό πάλι δεξιά βρίσκουμε την είσοδο του ΕΓΕΝΙΔΕΙΟΥ ΠΑΛΑΝΗΤΑΡΙΟΥτην προσπερνάμε  και ευθεία στα 20 μέτρα αριστερά είναι μουσικό μεζεδοπωλείο.

Αφού φτάσουμε στον προορισμό μας ,θα μας υποδεχτούν τα μέλη του συλλόγου και θα καθίσουμε με την παρέα μας αλλά και ανάμεσα σε συχωριανούς και φίλους ...Αυτή είναι η μαγεία της διασκέδασης μας να τρώμε να πίνουμε ,να χορεύουμε και να διασκεδάζουμε ,με αγαπημένα πρόσωπα με φίλους και συχωριανούς ,άλλωστε μια φορά τον χρόνο γίνεται αυτό (φυσικά και με τις εκδρομές μας).
Την διοργάνωση την παρέχει ο σύλλογος, το κέφι και την διασκέδαση την αναλαμβάνουμε όλοι εμείς ,από εμάς εξαρτάται αν θα περάσουμε καλά από την διάθεσή μας κυρίως .

Αξίζει να προσέξουμε τα λόγια του προέδρου του συλλόγου Κου Ζορμπά Ζώη όταν θα μας καλωσορίσει γιατί θα μας ανακοινώσει και κάτι πάρα πολύ καλό που θα συνεχίσουμε την διασκέδαση μας και μετά τον χορό (εντός ολίγων ημερών ) , αξίζει να ανταποκριθούμε και ..εκεί!!!

Θα υπάρξει μεγάλη λαχειοφόρος περίπου 110 δώρα μας περιμένουν ανάμεσά τους το μεγάλο δώρο που είναι μια έγχρωμη τηλεόραση 32'' ,δωρεάν εισιτήρια για τις εκδρομές μας ,ηλεκτρικές συσκευές  είδη ένδυσης και πολλά άλλα δώρα και μάλιστα αρκετά είναι προσφορά από τα καταστήματα  του χωριού μας του Νεοχωρίου ,δώρα που απλόχερα έδωσαν οι συχωριανοί μας Νεοχωρίτες που έχουν καταστήματα στο χωριό μας .
(Σε κάθε 4αδα λαχνών που θα αγοράσετε  υπάρχει τυχερός λαχνός που σίγουρα κερδίζει )

Ευχάριστες και ξεκαρδιστικές εκπλήξεις ,περιέχει το πρόγραμμα της διασκέδασης μας με πολύ γέλιο και χιούμορ από μέλη του συλλόγου ...


Μιλάμε για εγγυημένη διασκέδαση ..!!!
Για όλα λοιπόν τα παραπάνω ο σύλλογος σας χρειάζεται και σας θέλει κοντά του ...
Απόψε τρώμε ,πίνουμε, χορεύουμε ,διασκεδάζουμε γιατί το έχουμε ανάγκη ,,
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΥΤΟ...
Σε τέτοιους δύσκολους οικονομικά καιρούς μια τόσο μεγάλη συμμετοχή θα την ζήλευαν πολλοί ...
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το κουράγιο και την δύναμη που μας δίνεται με την μεγαλειώδη συμμετοχή σας ...
Εκ του ΔΣ του συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...