Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Hλεία: «Ποντικοί» άρπαξαν λεία 2.000 ευρώ από κατάστημα αγροτικών εφοδίων στο Λάλα


 
Χρήματα, αγροτικά εργαλεία και εφόδια αξίας 2.000 ευρώ περίπου, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες που τα ξημερώματα του Σαββάτου, διέρρηξαν το κατάστημα αγροτικών εφοδίων και ζωοτροφών «Agromarket» του Χρήστου Μητρόπουλου στο Λάλα.


Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης πήγε το πρωί του Σαββάτου στη δουλειά του και όταν επιχείρησε να ξεκλειδώσει την κεντρική είσοδο διαπίστωσε ότι η κλειδαριά είναι σπασμένη και η πόρτα ανασφάλιστη.
Αν και στο εσωτερικό του καταστήματος δεν υπήρχε ιδιαίτερη αναστάτωση, ο ίδιος διαπίστωσε ότι οι δράστες είχαν αδειάσει την ταμειακή μηχανή, από την οποία ο ιδιοκτήτης δεν είχε πάρει τις εισπράξεις της προηγούμενης ημέρας.
Σε μια πρώτη, πρόχειρη καταγραφή, διαπίστωσε ότι οι δράστες, είχαν αφαιρέσει κάποια αγροτικά εργαλεία, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 400 ευρώ και άλλα, μικροαντικείμενα, με το συνολικό κόστος της ζημιάς να πλησιάζει το ποσό των 2.000 ευρώ.
Οι δράστες, όπως εξήγησε ο κ.Μητρόπουλος μιλώντας στo patrisnews.com, μπήκαν στον περιβάλλοντα χώρο χωρίς να παραβιάσουν την εξωτερική καγκελόπορτα και εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι έσπασαν τον αφαλό της πόρτας, μπήκαν στο εσωτερικό και έδρασαν ανενόχλητοι – αφού το κατάστημα βρίσκεται στην έξοδο του χωριού. Ήταν από τις ελάχιστες φορές που άφηνε τα χρήματα στην μηχανή, ενώ το γεγονός ότι δεν πήραν πολλά πράγματα, δείχνει ότι μάλλον ήταν και… βιαστικοί.
  Ο ίδιος απευθύνθηκε και κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνεργείο της Σήμανσης βρέθηκε στην περιοχή για την συλλογή των απαραίτητων στοιχείων και αποτυπωμάτων, που θα διευκολύνουν την έρευνα των αστυνομικών και τoν εντοπισμό των δραστών.
Νάνσυ Σπυροπούλου
(n_spyropoulou@yahoo.gr)
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...