Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Εξιχνιάστηκε ληστεία εις βάρος 14χρονης!


Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ληστεία που είχε συμβεί πριν από έξι μήνες περίπου στην Αμαλιάδα σε βάρος ανήλικης ημεδαπής.
Δράστης είναι ένας 52χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας.

Την 1η Οκτωβρίου του 2013 το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, ο 52χρονος με πρόφαση την ερώτηση της ώρας, πλησίασε μία 14χρονη, την οποία τραβώντας βίαια οδήγησε σε διπλανό ελαιώνα.
Ο δράστης ζήτησε επιτακτικά χρήματα και το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης, ενώ παράλληλα έψαξε και ένα τσαντάκι που είχε μαζί της, χωρίς όμως να αφαιρέσει κάτι, αφού από τις φωνές της ανήλικης έγινε αντιληπτός από διερχόμενο δικυκλιστή και τράπηκε σε φυγή.
Από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας προέκυψε ότι δράστης της ληστείας ήταν ο 52χρονος αλλοδαπός, ενώ για την ανεύρεσή του διενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε λαϊκή της Αμαλιάδας.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 52χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω έλλειψης των προϋποθέσεων της αυτόφωρης διαδικασίας, θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...