Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ήττα-αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό


Νίκη 3-0 της Μάντσεστερ επί των «ερυθρόλευκων» και πρόκριση στους «8» του Champions League

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός να πανηγυρίσει κόντρα στη Μάντσεστερ την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο έτοιμες για όλα και οι επιθετικές τους διαθέσεις έδωσαν από την αρχή μία άγρια ομορφιά στο παιχνίδι, με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και για τις δύο ομάδες.

Ωστόσο, ήταν οι «Κόκκινοι Διάβολοι» που ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ στο 23', όταν ο Ολλανδός διαιτητής Κάιπερς υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χολέμπας στον Φαν Πέρσι και ο Ολλανδός επιθετικός το εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 1-0.

Το 1-0 δεν αρκούσε στην ομάδα του Μάντσεστερ για να πάρει την πρόκριση, μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, κι έτσι οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγιες συνέχισαν να πιέζουν. Και ενώ ο Ολυμπιακός θα μπορούσε στο 40' να πετύχει ένα πολύτιμο γκολ με τη διπλή ευκαιρία των Φουστέρ και Τσόρι, των οποίων οι προσπάθειες σταμάτησαν πάνω στον Ντε Χέα, ήταν και πάλι η Γιουνάιτεντ που πανηγύρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Φαν Πέρσι ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και μετά από ωραία μπαλιά του Ρούνι πλάσαρε τον Ρομπέρτο, πετυχαίνοντας το 2-0, με το οποίο ισοφάρισε το σκορ του Καραϊσκάκη.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και ήταν και πάλι ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι που με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 52', πετυχαίνοντας με το τρίτο προσωπικό του γκολ το 3-0.


Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα Μάντσεστερ-Ολυμπιακός όπως μεταδόθηκε από το newsbeast.gr

23:30
Λήξη του αγώνα. Μάντσεστερ-Ολυμπιακός 3-0

23:28
Διακοπή για το παιχνίδι στο 43ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου. Αντικαθίσταται ο Φαν Πέρσι, μετά τον τραυματισμό του, ύστερα από κόντρα με τον Μανωλά.

23:20
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 34ο λεπτό. Ο Τσόρι σουτάρει δυνατά με εξωτερικό φάλτσο από πλάγια θέση, ο Ντε Χέα δεν αιφνιδιάζεται και ο Κάμπελ στην επαναφορά στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

23:06
Καλή φάση για τον Ολυμπιακό στο 16ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου. Ο Σαλίνο σέντραρε από τα δεξιά, ο Φουστέρ έπιασε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά μπλοκάρει εύκολα ο Ντε Χέα.

22:54
Ευκαιρία ή για τον Ολυμπιακό στο 9ο λεπτό. Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τσόρι, η μπάλα κοντράρει στο τείχος και περνάει άουτ.


22:52
Γκολ για τη Μάντσεστερ. Ο Φαν Πέρσι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 7ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου για το 3-0, συμπληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ.



22:48
Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 4ο λεπτό. Σέντρα από τον Σαλίνο από τα δεξιά, ο Πέρεζ πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

22:45
Έναρξη του 2ου ημιχρόνου.

22:30
Λήξη 1ου ημιχρόνου: Μάντσεστερ-Ολυμπιακός 2-0.

22:28
Δεύτερο γκολ για την Μάντσεστερ. Μεγάλη μπαλιά και ο Ρούνεϊ κατεβάζει τη μπάλα και με τη βοήθεια του Μανωλά, γυρίζει στο κέντρο της μεγάλης περιοχής του Ολυμπιακού και ο Φαν Πέρσι στέλνει με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο για το 2-0, στο 44΄λεπτό.



22:22
Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Πέρεζ σέντραρε, ο Φουστέρ έπιασε κεφαλιά ψαράκι και ο Ντε Χέα με εκπληκτική επέμβαση σώζει το γκολ. Ο Τσόρι πήρε το ριμπάουντ, αλλά δεν κατόρθωσε από κοντά να νικήσει τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ για την ισοφάριση, στο 40ο λεπτό.

22:18
Μεγάλη ευκαιρία για την Μάντσεστερ στο 34ο λεπτό. Κεφαλιά από τον Εβρά μετά από κόρνερ του Φαν Πέρσι και ο Ρομπέρτο με εκπληκτική επέμβαση έβγαλε τη μπάλα από το γάμμα της εστίας του, γλυτώνοντας το 2-0.

22:08
Γκολ για τη Μάντσεστερ με την εκτέλεση πέναλτι από τον Φαν Πέρσι στο 23ο λεπτό



22:07
Πέναλτι για την Μάντσεστερ. Ο Φαν Πέρσι διεκδίκησε τη μπάλα με τον Χολέμπας και ο διαιτητής έδειξε την εσχάτη των ποινών.

22:01
Μεγάλη ευκαιρία για τη Μάντσεστερ στο 16ο λεπτό. Ο Γκιγκς σέντραρε από αριστερά και ο Ρούνεϊ που πήρε την κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, με τη βοήθεια του Ρομπέρτο που την ακούμπησε όσο χρειάστηκε για να αποσοβήσει το γκολ.

22:00
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 15ο λεπτό. Ο Κάμπελ τους πέρασε όλους από τα δεξιά και γύρισε στον Πέρεζ που από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ άουτ.

21:55 Ευκαιρία για την Μάντσεστερ στο 10ο λεπτό. Ο Ρούνεϊ σέντραρε από δεξιά, αλλά ο Ρομπέρτο πρόλαβε τον Φαν Πέρσι και μπλόκε τη μπάλα.

21:50
Φάουλ για την Μαν Γιουνάιτεντ στο 5ο λεπτό. Εκτέλεσε ο Ρούνεϊ από τα αριστερά και ο Ρομπέρτο έδιωξε με γροθιές.

21:48
Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού από τον Ολυμπιακό στο 3ο λεπτό, ο χολέμπας σέντραρε από τα δεξιά, αλλά δε βρήκε το στόχο της, καθώς έκοψαν οι αμυντικοί της Μαν Γιουνάιτεντ.

21:45 Έναρξη του παιχνιδιού

Έτοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του είναι ο Ολυμπιακός, στη ρεβάνς του 2-0 του Καραϊσκάκη, κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διεκδικώντας την είσοδό του στη φάση των «8» του Champions League.

Στο πλευρό των «ερυθρόλευκων» περισσότεροι από 4.000 περίπου οπαδοί που έχουν μετατρέψει το Ολντ Τράφορντ σε Καραϊσκάκη.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέιβιντ Μόγες):
Ντε Χέα, Ράφαελ, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Εβρά, Βαλέντσια, Κάρικ, Γκιγκς, Γουέλμπεκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι

Στον πάγκο: Λίντεγκααρντ, Φελαϊνί, Φλέτσερ, Γιανουζάι, Καγκάουα, Γιανγκ, Τσιτσαρίτο

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Μανιάτης, Εντινγκά, Κάμπελ, Πέρες, Φουστέρ, Τσόρι

Στον πάγκο: Μέγιερι, Βέργος Μπόνγκ, Παπαδόπουλος, Μασάδο, Σάμαρης, Βαλντέζ
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...