Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ηλεία: Καλοκαιρία το Σαββατοκύριακο - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τη νέα εβδομάδα – Αναλυτική πρόγνωση


kairos-synnefia

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη 25η Μαρτίου

Ο άκρως ανοιξιάτικος καιρός που επικρατεί την τελευταία εβδομάδα θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο.
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού βαθμιαία από την Δευτέρα 24/3 με βροχές από το απόγευμα. 
Βροχές περιμένουμε κυρίως τις πρωινές ώρες με γρήγορη -πρόσκαιρη- βελτίωση την Τρίτη 25η Μαρτίου, ανήμερα της Εθνικής Επετείου, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση. Νεότερα για την 25η στις προγνώσεις κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. 
Αρκετές βροχές περιμένουμε το δεύτερο μισό της εβδομάδας με αρκετή ψύχρα.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:
 
 
Την Κυριακή 23/3 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί, 8 με 9oC στα πεδινά, 5 με 6oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 20 με 21oC στα πεδινά, 16 με 17oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί σε πρόσκαιρη ενίσχυση έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Την Δευτέρα 24/3 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις. Το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές. Η θερμοκρασία το πρωί, 7 με 8oC στα πεδινά, 4 με 5oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 19 με 20oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο στρέφονται σε νοτιοδυτικούς έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Τρίτη 25/3 περιμένουμε βροχές το πρωί. Γρήγορα τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερμοκρασία το πρωί, 10 με 11oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 15 με 16oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο δυτικοί - βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις εννέα διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias                     
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 11:12 , 21-03-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 21-03-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...