Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Κλέφτες περιπτέρου με... ιδιαίτερες προτιμήσεις!


Ιδιαίτερες προτιμήσεις και… «ανάγκες» φαίνεται ότι είχαν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Πέμπτης το περίπτερο του κ. Ανδρέα Βασιλείου, στην κεντρική πλατεία της Ανδραβίδας, αφού «εστίασαν» και πήραν… συγκεκριμένα προϊόντα. Για την ακρίβεια, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν όσα πακέτα βρήκαν συγκεκριμένης μάρκας τσιγάρων, όλους τους καπνούς, τα χαρτάκια (αλλά όχι και τα φιλτράκια), τους αναπτήρες (μόνο τους μεγάλους), 60 ευρώ που βρήκαν σε κέρματα και… όλα τα προφυλακτικά! Φεύγοντας μάλιστα, οι άγνωστοι διαρρήκτες πήραν μαζί τους και την αστυνομική ταυτότητα του περιπτερά, που την είχε αφήσει μέσα στο κατάστημά του!  
Όταν ο κ. Βασιλείου πήγε το πρωί να ανοίξει το περίπτερό του, κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Οι άγνωστοι διαρρήκτες είχαν προσπαθήσει να «χτυπήσουν» το περίπτερο από την ίδια ακριβώς πλευρά που είχε «ξαναχτυπηθεί», πριν από τρεις μήνες, όταν διαρρήκτες είχαν αφαιρέσει όλα τα τσιγάρα, εκτός από αυτά που κάπνιζε ο περιπτεράς!
Αυτή τη φορά ωστόσο, οι διαρρήκτες «χτύπησαν» το περίπτερο από την πίσω πλευρά, σπάζοντας τα λουκέτα, τα οποία μάλιστα φεύγοντας πήραν μαζί τους, και παραβιάζοντας την πόρτα!
Η αξία των κλοπιμαίων δεν ξεπερνά τα 550 ευρώ, όμως η δεύτερη διάρρηξη μέσα σε τρεις μήνες ήταν αρκετή για να «γονατίσει» οικονομικά τον κ. Βασιλείου.
«Την πρώτη φορά μας βοήθησαν στο πρατήριο όταν τους είπαμε ότι μας έκλεψαν και μας ξαναγέμισαν το περίπτερο με τσιγάρα. Αυτή τη φορά όμως τι θα τους πούμε; Ότι μας έκλεψαν και πάλι;» είπε στο Patrisnews.com ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου κ. Ανδρέας Βασιλείου και συνέχισε: «Το ενοίκιο είναι δυσβάσταχτο, οι λογαριασμοί έρχονται ο ένας μετά τον άλλον, δεν μπορούμε πλέον να τα φέρουμε βόλτα. Η μόνη λύση αν συνεχίσουμε έτσι θα είναι να το κλείσουμε».

Και ξύλα… για να ζεσταθούν!

Τα σκαμπανεβάσματα του καιρού τις τελευταίες ημέρες, πάνω που έλεγε να πιάσει άνοιξη, φαίνεται ότι προβλημάτισαν και… τους διαρρήκτες που, πριν κρυώσουν, βγήκαν για… ανεφοδιασμό! Έτσι, τα ξημερώματα της Πέμπτης άγνωστοι διαρρήκτες αφαίρεσαν δύο τόνους καυσόξυλα που βρίσκονταν έξω από σπίτι στην Ανδραβίδα. Η κλοπή έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος διαμένει μόνιμα στα Λεχαινά, την Πέμπτη το πρωί!

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...