Πρώτο τεστ... αρνητικό για την Εθνική ομάδα


Πρώτο τεστ... αρνητικό για την Εθνική ομάδα

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι ενόψει του Μουντιάλ η Εθνική ομάδα έδειξε πολλές αδυναμίες και ηττήθηκε με 2-0 από τη Νότιο Κορέα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Η Νότιος Κορέα μπήκε με περισσότερη διάθεση στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό ο Γλύκος αναγκάστηκε να διώξει εντυπωσιακά στο τετ α τετ με τον Λι Τσουνγκ Γιονγκ. Η ελληνική ομάδα απείλησε για πρώτη φορά με τον Κατσουράνη στο 18, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα οι Ασιάτες πήραν το προβάδισμα όταν ο Παρκ Τσου Γιανγκ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανέβασε στροφές και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 22΄ όταν μετά την σέντρα του Χολέμπας, ο Κατσουράνης σημάδεψε το δοκάρι. Η... κακοδαιμονία για την Εθνική συνεχίστηκε και στο 30΄ μετά από κόρνερ ο Τοροσίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πήρε το... ριμπάουντ αλλά και αυτός νικήθηκε από το δοκάρι!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κορεάτες μπήκαν ξανά καλύτερα και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 55΄ όταν ο Σον έπιασε στον ύπνο την ελληνική άμυνα και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Εθνική προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στο 62΄και τον Φετφατζίδη πέντε λεπτά αργότερα, ωστόσο οι Κορεάτες κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τέλος και να πάρουν τη νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ
: Γλύκος, Τοροσίδης (82’ Τζαβέλλας), Χολέμπας, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Τζιόλης (60’ Φετφατζίδης), Μανιάτης (46’ Χριστοδουλόπουλος), Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (46’ Καραγκούνης), Μήτρογλου (60’ Δ.Παπαδόπουλος).

Ν.ΚΟΡΕΑ: Γιουνγκ, Λι Γιονγκ, Κιμ Τζινσου, Κιμ Γιουνγουόν, Χονγκ, Κι, Χαν, Κου 79' Λι Κεουνχο), Λι Τσουνγκγιονγκ, Σον (73’ Κιμ Μποκγιουνγκ), Παρκ (46’ Κιμ Σινγουκ). 
newsit.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ