Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Πυροβόλησε με καραμπίνα την μητέρα του πάνω στον καυγά - Οικογενειακό δράμα πίσω από το συμβάν


astynomia1
Άνδρας μετά από καυγά στο σπίτι πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα της μητέρα του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την τραυμάτισε ελαφρά. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Αρόης. Ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Νεώτερες πληροφορίες του thebest.gr για το περιστατικό κάνουν λόγο για ένα οικογενειακό δράμα που οδήγησε στην επίθεση του γιου με όπλο προς την μητέρα του. Ο 50άρης γιος είναι άνεργος, ανύπαντρος και έχει χρόνια πρόβλημα με το αλκοόλ. Το απόγευμα του Σαββάτου επέστρεψε στο σπίτι όπου μένει με την 84χρονη μητέρα του, προφανώς έχοντας πιει νωρίτερα.

Η ηλικιωμένη τον άρχισε στις παρατηρήσεις για την συμπεριφορά του κι εκείνος, θολωμένος άρπαξε το δίκαννο που είχαν στο σπίτι ( το όπλο είχε άδεια) και της έριξε στον μηρό. Η γυναίκα, τραυματισμένη, κατάφερε να πάει σε γειτονικό σπίτι, όπου και ζήτησε βοήθεια.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας κατάφεραν να πείσουν τον άνδρα, που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι, να παραδοθεί.

Πηγή

thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...