Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Διανομέας εφημερίδων βρέθηκε μέσα σε πισίνα μαζί με το μηχανάκι του


mixanaki
Δεν πίστευε στα μάτια του πασίγνωστος Πατρινός που ασχολείται και με τα κοινά βλέποντας το «θέαμα» στη μικρή εσωτερική πισίνα που έχει στο σπίτι του! Ακουσε στις 6 τα ξημερώματα έναν δυνατό θόρυβο, έτρεξε να δει τι συμβαίνει και διαπίστωσε πως ένα μηχανάκι (μαζί με τον αναβάτη) είχε πέσει μέσα!

Επρόκειτο για τον οδηγό του δικύκλου - διανομέα τοπικών εφημερίδων ο οποίος είχε μεταβεί στο σπίτι του γνωστού Πατρινού προκειμένου να του αφήσει τις εφημερίδες στις οποίες είναι συνδρομητής. Εκείνη όμως τη νύχτα έβρεχε, ο διανομέας θέλησε να προστατευθεί κάτω από ένα υπόστεγο, δεν πρόσεξε ότι βρισκόταν στην... είσοδο της πισίνας και... βρέθηκε μέσα!

Ο διανομέας ήταν σε απόγνωση. Δεν είχε τραυματιστεί και δεν τον ένοιαζε το γεγονός πως είχε βραχεί και δεν είχε μαζί του άλλα ρούχα! Τον πείραξε όμως το ότι... έχασε τα φύλλα των εφημερίδων που μετέφερε. Καθώς όπως βλέπετε και στην φωτογραφία το κασόνι βρισκόταν... στο βυθό της πισίνας, ενώ κάποιες εφημερίδες... επέπλεαν!

Πηγή

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...