Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΧΛΟΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥ :ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ {{ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΤΑΚΗΣ ΛΑΪΝΑΣ }}








                                       ΧΛΟΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥ 
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ 
ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ : ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ -ΤΑΚΗΣ ΛΑΪΝΑΣ

Φίλες και φίλοι μου, και ειδικά συντοπίτες μου, θέλω να σας πω ότι αποφάσισα, για μια ακόμη φορά, να "εκτεθώ" στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου μας, του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης. 

Συμμετέχω στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου
Τάκη Λαινά με το συνδυασμό Σύνθεση και Δημιουργία ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. 

Πίστευα ότι δε θα ξαναχρειαζόταν να το κάνω,γιατί ήλπιζα ότι η νεώτερη γενιά, με περισσότερη γνώση και ενημέρωση, χωρίς δεσμεύσεις-βαρίδια στα πόδια της και διδαγμένη απ' τα λάθη τα δικά μας, πιο επικοινωνιακή με τόσα μέσα σήμερα ,με φρέσκιες ιδέες και πρακτικές, θα έπαιρνε τις πρωτοβουλίες για να διεκδικήσει δημιουργικά το μέλλον της σ' αυτόν τον τόπο... Ότι θα πάλευε μέσα απ' τους θεσμούς για μια πολιτική αλλιώτικη -απ΄αυτήν που μας επιβλήθηκε ή την εξέθρεψε η γενιά μου με τα γνωστά αποτελέσματα-, ώστε να έχει μιαν αλλιώτικη ποιοτικά ζωή -απ' αυτήν που φουσκώσαμε μόνο με ποσότητα, αφήνοντας αυτή τη νέα γενιά αδειασμένη τελικά και χωρίς δουλειά. Δυστυχώς δε συμβαίνει. 
Γι αυτό αποφάσισα να συμμετέχω στην κοινή προσπάθεια φίλων και συνδημοτών με την ίδια αγωνία, με κοινές ευαισθησίες, με προσφορά συνεχή και ανιδιοτελή από πολλές θέσεις και δραστηριότητες, μακριά από κομματικές ή προσωπικές σκοπιμότητες, χωρίς κούφια ρητορική και "ταξίματα" , με λίγα λόγια που τα εννοούν, και κυρίως με σεβασμό στον πολίτη και τις ανθρώπινες αξίες. 
Προσπάθεια μαζί με λίγους νεώτερους που το τολμούν, για την ελπίδα. 
Ο Τάκης Λαινάς είναι ένας άξιος γεωπόνος, επιχειρηματίας με δραστηριότητα και δεσμούς σε όλη την έκταση του σημερινού δήμου μας, ένας κοινωνικότατος και συμμετοχικός συμπολίτης, με μακρά ανιδιοτελή θητεία και εμπειρία στα κοινά του δήμου και του νομού μας σε όλους τους τομείς. 
Είναι γέννημα-θρέμμα του Κάμπου, που και συγγραφικά ακόμα έχει τιμήσει , είναι ένας στοργικός οικογενειάρχης που με τη δασκάλα σύζυγό του Νίκη έζησε και δούλεψε όλη του τη ζωή εδώ, και εδώ παλεύει με ήθος και αισιοδοξία μαζί με τη συνάδελφό του και κόρη του Σαπφώ για το μέλλον της ίδιας και των εγγονιών του. Ας τον "εκμεταλλευτούμε" για το παρόν του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης και για το μέλλον των νέων του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...