Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ηλεία: ο καιρός Αναλυτική πρόγνωση


pirgoss
  Το Σάββατο δεν προβλέπονται φαινόμενα. Την Κυριακή των Βαΐων και την Μεγάλη Δευτέρα περιμένουμε το μεσημέρι και το απόγευμα μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά, ημιορεινά - ορεινά του νομού. 

Την Μεγάλη Τρίτη και την Μεγάλη Τετάρτη δεν φαίνεται να εκδηλώνονται φαινόμενα. 

Οι προγνώσεις την άνοιξη είναι βάσανο για τους προγνώστες - μετεωρολόγους, ακόμα και μια πρόγνωση λίγων ωρών μπορεί να βγει off. Για όσους λοιπόν ρωτούν για τον καιρό του Πάσχα θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας για να μιλήσουμε με σχετική ασφάλεια. Δεν έχει κανένα νόημα να σας λέμε κάθε μέρα και μια εκτίμηση για το Πάσχα, που βέβαιο είναι πως θα αλλάζει 4 φόρες σε 24 ώρες όσα είναι και τα "τρεξίματα" των προγνωστικών μοντέλων. 

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Το Σάββατο 12/4, περιμένουμε ηλιοφάνεια, λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες στα ημιορεινά-ορεινά. Η θερμοκρασία το πρωί, 9 με 10oC στα πεδινά, 6 με 7oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 19 με 20oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο γενικά ασθενείς.

Την Κυριακή των Βαΐων 13/4 και την Μεγάλη Δευτέρα 14/4, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, το μεσημέρι και το απόγευμα στα πιο ημιορεινά - ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα δώσουν μπόρες και τοπικές καταιγίδες.  Η θερμοκρασία το πρωί, 9 με 10oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 20 με 21oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο γενικά ασθενείς.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias             
                  
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 21:10 , 10-04-2014
Ανανεώθηκε 11:47 , 11-04-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...