Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Αυτοκίνητο παρέσυρε στο θάνατο μια κοπέλα στο λιμάνι της Κυπαρισσίας - Αγνοείται νεαρός απο την περιοχή της Ζαχάρως (photos & video)


limani
Μια 27χρονη κοπέλα από την Κυπαρισσία βρέθηκε νεκρή στο λιμάνι της πόλης και ένας συνομήλικός της από το Νιοχώρι Ζαχάρως αγνοείται από το πρωί της Τρίτης, στην περιοχή. Οι δύο τους φέρονται να επέβαιναν στο αυτοκίνητο του 27χρονου που ήταν σταθμευμένο στο χώρο του λιμένα Κυπαρισσίας και άγνωστο πως αυτό βρέθηκε στη θάλασσα.

Σε υγρό τάφο μετατράπηκε το λιμάνι Κυπαρισσίας για νεαρή κοπέλα από την περιοχή, η οποία  το μεσημέρι εντοπίστηκε νεκρή, εγκλωβισμένη μέσα σε αυτοκίνητο στον πυθμένα της λιμενολεκάνης. Νεαρός φίλος της άτυχης κοπέλας, από το Νιοχώρι Ζαχάρως, κάτοχος του οχήματος, μέχρι και χθες αργά το βράδυ αγνοείτο, ενώ δύτες ερευνούσαν εντός του λιμανιού και σκάφη έκαναν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Κυπαρισσίας. Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ατύχημα, ενόσω οι δύο νέοι βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο. Άγνωστο πως το αυτοκίνητο κινήθηκε προς τη θάλασσα και έπεσε μέσα στο νερό. Εκτιμάται πως ο 27χρονος προσπάθησε να απεγκλωβίσει την κοπέλα και όταν αυτό στάθηκε αδύνατο επιχείρησε να βγει από το αυτοκίνητο που βούλιαζε στον πάτο του λιμανιού. Οι γονείς και οι συγγενείς της 27χρονης ανησύχησαν όταν αυτή δεν έδωσε για ώρες σημεία ζωής και άρχισαν τις αναζητήσεις. Οι έρευνες τους οδήγησαν μαζί με αστυνομικούς στο λιμάνι, όπου δύτες ερεύνησαν τον θαλάσσιο χώρο και εντόπισαν το αυτοκίνητο. Μέσα εγκλωβισμένη βρήκαν και την κοπέλα, ενώ δεν υπήρχε κανένα ίχνος του 27χρονου. Τραγικές οι στιγμές που ακολούθησαν στο χώρο της προκυμαίας όταν οι δύτες ανέσυραν την κοπέλα, ενώ αργότερα γερανός ανέσυρε και το αυτοκίνητο. Στο σημείο βρέθηκαν και οι γονείς του παλικαριού στην ίδια κατάσταση, μη γνωρίζοντας που είναι ο γιος τους. Ο 27χρονος εργάζεται σε σούπερ μάρκετ στην Ζαχάρω, ενώ τα Σαββατοκύριακα εργάζεται και σε νυχτερινό κέντρο της Κυπαρισσίας όπου σύμφωνα με πληροφορίες είχε γνωρίσει και την 27χρονη φίλη του, την οποία επισκεπτόταν συχνά. Ο νεαρός είναι και ποδοσφαιριστής στην ομάδα του χωριού του. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονταν έως αργά το βράδυ, ενώ στη θαλάσσια περιοχή θα ξεκινήσουν με το πρώτο φως της ημέρας.
kuparis1
kuparis2
kuparis3
kuparis4
kuparis5
kuparis6

Πηγή

ilialive.gr - tharrosnews.gr - eleftheriaonline.gr - filiatranews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...